Aronia (Surbær) | Stort udvalg i Aronia & buske til haven

Aronia / Surbær


Aronia (Surbær) får flotte hvide blomster forår.
Sorte bær efterår.
Aronia får flotte høstfarver.
Løvfældende med busket opret vækst.
Kan blive op til 2 meter høj.
Plantes bedst i Almindelig havejord, sol-halvskygge

Aktive filtre

  • Blommebladet surbær 20-40 cm. - Bundt med 10 stk. barrodsplanter - Aronia...

    170,00 kr.

    Blommebladet Surbær også kendt som Aronia prunifolia, er en busk eller lille træ, der kan nå en højde på op til 4 meter. I maj-juni, springer plantens små hvide blomster ud. I efteråret for busken sort-lilla bær, som er spiselige og kan bruges til mange forskellige ting i køkkenet. Bladene er mørkegrønne og skifter farve til rødlig-orange i efteråret. Aronia prunifolia er et godt valg hvis man ønsker en busk som kan tilføje et væld farver til haven og samtidig være nyttig. 

  • Blommebladet surbær 40-60 cm. - Bundt med 10 stk. barrodsplanter - Aronia...

    200,00 kr.

    Aronia prunifolia er en busk eller lille træ, der kan nå en højde på op til 4 meter. I maj-juni, springer plantens små hvide blomster ud. I efteråret for busken sort-lilla bær, som er spiselige og kan bruges til mange forskellige ting i køkkenet. Bladene er mørkegrønne og skifter farve til rødlig-orange i efteråret. Aronia prunifolia er et godt valg hvis man ønsker en busk som kan tilføje et væld farver til haven og samtidig være nyttig. 

  • Blommebladet surbær Kolorit 20-40 cm. - Bundt med 10 stk. barrodsplanter -...

    170,00 kr.

    Surbær Kolorit er en busk, der bliver op til 150 cm høj.
    Bladene er mørkegrønne. Planten blomstrer i juni og har hvide blomster. Om efteråret udvikler den rødbrune frugter, disse frugter er spiselige og er meget alsidig køkkenet. I efteråret skifter bladene farve til rødgule nuancer.
    Aronia prunifolia Kolorit er altså en plante der både kan bruges som prydplante og nytteplante.

  • Blommebladet surbær Kolorit 40-60 cm. - Bundt med 10 stk. barrodsplanter -...

    200,00 kr.

    Blommebladet surbær Kolorit også kendt som Aronia prunifolia Kolorit, er en busk der bliver op til 150 cm høj.
    Bladene er mørkegrønne. Planten blomstrer i juni og har hvide blomster. Om efteråret udvikler den rødbrune frugter, disse frugter er spiselige og er meget alsidig køkkenet. I efteråret skifter bladene farve til rødgule nuancer.
    Aronia prunifolia Kolorit er altså en plante der både kan bruges som prydplante og nytteplante.

  • Brunfrugtet Surbær 20-40 cm. - Bundt med 10 stk. barrodsplanter - Aronia...

    180,00 kr.

    Brunfrugtet Surbær, også kendt som Aronia arbutifolia, er en attraktiv busk. I juni prydes den af hvide til lyserøde blomster, når efteråret nærmer sig, udvikler den små brun-røde bær, som ikke kun er dekorative, men også tiltrækker fugle og andet dyreliv. Brunfrugtet Surbær får kraftig røde høstfarve. Denne busk kan blive op til 3 meter i højden, planten foretrækker sol til halvskygge. Aronia arbutifolia trives godt i almindelig havejord.

  • Rødfrugtet Surbær Ared 40-60 cm. - Bundt med 10 stk. barrodsplanter - Aronia...

    190,00 kr.

    Rødfrugtet Surbær Ared også kendt som Aronia arbutifolia Ared er en busk, der kan blive op til 200 cm høj. Den har mørkegrønne blade og blomstrer i maj-juni. Blomsterne er hvide og springer ud i skærme. Om efteråret får planten røde frugter, også kendt som surbær. Disse bær spises ikke friske men bruges i fremstilling af saft og marmelade. I efteråret skifter bladene farve til orangerøde nuancer. Dermed er den en plante, der både nyttig have og køkken.

  • Rødfrugtet Surbær Brilliant 40-80 cm. - Aronia arbutifolia Brilliant

    119,00 kr.

    Aronia arbutifolia Brilliant er en busk, der kan nå en højde på omkring 250 cm. Den har mørkegrønne blade og blomstrer i juni med hvide blomsterskærme.
    Efter blomstring får planten røde frugter, som er spiselige og modner om efteråret. Disse frugter er kendt som surbær.
    Bladene på Aronia arbutifolia Brilliant skifter farve i efteråret og bliver orangerøde.
    Den kan bruges i blandingshække, og er let at pleje hvilket gør denne til et godt valg for både erfarne og nybegyndere i haven.

  • Sortfrugtet Surbær 40-80 cm. - Aronia melanocarpa

    119,00 kr.

    Surbær også kendt som Aronia melanocarpa er en busk, der kan blive op til 2 meter i højden. Den blomstrer i maj-juni med skærme af flødehvide blomster. Efter blomstringen dannes der sorte bær på busken. Bærrene modnes i sensommeren og kan høstes til saft med mere. Bærrene og blomsterne tiltrækker bier, insekter og fugle. Surbær får flotte orangerødlige efterårsfarver. Det er en hårdfør plante, der ikke kræver meget pleje. Trives bedst i sol til halvskygge i almindelig havejord.

  • Sortfrugtet Surbær Aron 40-60 cm. - Bundt med 10 stk. barrodsplanter - Aronia...

    240,00 kr.

    Surbær Aron også kendt som Aronia melanocarpa Aro blomstrer i maj til juni med hvide blomsterskærme. Disse blomster udvikler sig senere til sorte spiselige bær, som er rige på vitaminer og antioxidanter. Bærrene er ikke kun sunde, men også meget velegnede til fremstilling af saft, marmelade og andre kulinariske kreationer, hvor de tilføjer en unik smag og ernæringsværdi. Dette løvfældende busk bliver op til 2 meter høj. Surbær Aron giver flotte orangerøde høstfarver. Surbær Aron trives i både sol og halvskygge, og i almindelig havejord.

  • Sortfrugtet Surbær Professor Ed - Aronia melanocarpa Professor Ed

    109,00 kr.

    Aronia melanocarpa Professor Ed er en busk, der når en højde på op til 120 cm.
    Den blomstrer med hvide blomster fra maj til juni. Om efteråret producerer planten runde frugter, der har en sort lilla farve. Før løvfald i efteråret skifter bladene farve til rødorange og bordeaux nuancer. Alt i alt er dette en robust busk, der passer ind i enhver have.

  • Storbladet Surbær Hugin 40-80 cm. - Aronia melanocarpa Hugin

    109,00 kr.

    Storbladet Surbær Hugin er en busk, der når en højde på 1,5 til 2 meter.
    Den blomstrer i juni med hvide blomster. Frugterne er små, runde og sorte bær, der er klar til høst i september og kan bruges til mange forskellige formål i køkkenet.
    I efteråret Skifter løvet til gulorange og røde farver.
    Som en alsidig og robust plante, er Aronia melanocarpa Hugin et godt valg til enhver have, hvor man ønsker at tilføje en prydbusk der også er til nytte i haven.

  • Storbladet Surbær Nero 40-80 cm. - Aronia prunifolia Nero

    109,00 kr.

    Storbladet Surbær Nero er en busk, der er kendt for sin opret og velforgrenet vækst. Den kan vokse op til cirka 2 meter i højden.
    Planten blomstre i foråret, med hvid-rosa blomster, som springer ud i klaser. Disse blomster tiltrækker bier og andre bestøvere.
    Efter blomsterne får planter frugter, der modnes i løbet af efteråret. Frugterne er relativt store, runde og har en blåsort til violet farve. 
    Aronia prunifolia Nero er alt i alt en busk der passer ind i enhver have hvor man ønsker at tilføje en busk der giver nytte til haven.

  • Storbladet Surbær Viking 40-80 cm. - Aronia prunifolia Viking

    109,00 kr.

    Storfrugtet Surbær Viking er en buskagtig plante, der blomstrer i foråret med hvide til let rosa blomster. Blomsterne springer ud i klaser, og hver klase kan indeholde op til 35 blomster. Efter blomstring kommer der frugter på busken, disse frugter bliver auberginefarvede i efteråret.
    Busken kan vokse op til en højde på op til cirka 2½ meter.
    Denne surbær er nem at vedligeholde og er derfor en god tilføjelse til haven, for både erfarne og nybegyndere i haven.

  • Surbær 40-60 cm. - Bundt med 10 stk. barrods Hækplanter - Aronia melanocarpa

    200,00 kr.

    Surbær også kendt som Aronia melanocarpa er en busk, der kan blive op til 2 meter i højden. Den blomstrer i maj-juni med skærme af flødehvide blomster. Efter blomstringen dannes der sorte bær på busken. Bærrene modnes i sensommeren og kan høstes til saft med mere. Bærrene og blomsterne tiltrækker bier, insekter og fugle. Surbær får flotte orangerødlige efterårsfarver. Det er en hårdfør plante, der ikke kræver meget pleje. Trives bedst i sol til halvskygge i almindelig havejord.

  • Surbær 50-80 cm. - Bundt med 10 stk. barrods Hækplanter - Aronia melanocarpa

    210,00 kr.

    Surbær også kendt som Aronia melanocarpa er en busk, der kan blive op til 2 meter i højden. Den blomstrer i maj-juni med skærme af flødehvide blomster. Efter blomstringen dannes der sorte bær på busken. Bærrene modnes i sensommeren og kan høstes til saft med mere. Bærrene og blomsterne tiltrækker bier, insekter og fugle. Surbær får flotte orangerødlige efterårsfarver. Det er en hårdfør plante, der ikke kræver meget pleje. Trives bedst i sol til halvskygge i almindelig havejord.

  • Surbær Autumn Magic 40-80 cm. - Aronia melanocarpa Autumn Magic

    129,00 kr.

    Aronia melanocarpa Autumn Magic er en løvfældende busk, der kan nå en højde på op til 2 meter.
    Den blomstrer fra maj til juni med hvide blomster, der sidder i klaser. Efter blomstring får planten runde frugter, som modner om efteråret. Frugterne skifter farve fra sort til sortviolette, når de er modne. Disse frugter er attraktive for fugle og kan også anvendes i madlavning og saftproduktion.
    Bladene på planten skifter farve til rødlige nuancer i løbet af efteråret inden løvfald.
    Aronia melanocarpa Autumn Magic er en alsidig og robust busk, som også er brugbar med dens frugter.