BioFras 500g - Organisk insektgødning

BioFras 500g - Organisk insektgødning


Organisk lugtfrit insektgødning - Velegnet til stueplanter

I blomsterpotter anvendes ca. 1 tsk. (5ml.) per liter blomsterjord.
Frasen drysses ud over pottejorden, og derefter skal der eftervandes. Der gødes efter behov.

Ofte er gødning 3-4 gange i vækstsæsonen tilstrækkeligt. Planter med stor bladmasse kræver mere gødning end eks. sukkulenter.
Mangel på gødning kan ofte ses ved at farven på bladene er lysegrøn i stedet for mørkegrøn.

Læs hele beskrivelsen

69,95 kr.
Inkl. moms

Organisk lugtfrit insektgødning - Velegnet til stueplanter

Anvendelse
I blomsterpotter anvendes ca. 1 tsk. (5ml.) per liter blomsterjord. Frasen drysses ud over pottejorden, og derefter skal der eftervandes. Der gødes efter behov.

Ofte er gødning 3-4 gange i vækstsæsonen tilstrækkeligt. Planter med stor bladmasse kræver mere gødning end eks. sukkulenter. Mangel på gødning kan ofte ses ved at farven på bladene er lysegrøn i stedet for mørkegrøn.

Ved gødning på flader som eks. græsplæner benyttes ca. 150 gram/m2. Der gødes en gang i april, når græsset begynder at gro. BioFras er en organisk langtidsvirkende gødning, som normalt kun behøver at blive tildelt 1-2 gange i sæsonen. Frasen spredes jævnt på græsplænen, og der vandes derefter.

Indhold
BioFras er en organisk allround gødning med en N:P:K værdi på 2,5:1:2 samt 0,2% svovl. BioFras øger jordens humusindhold. Det, der gør jorden til muld, er indholdet af humus.

Fremstilling
BioFras er fremstillet af restproduktet fra produktionen af melorme på Gjeddesdal Gods i Danmark. Melormene er opdrættet på Gjeddesdal Gods. Det materiale som melormene har levet i, og det foder, som de har fået, er hovedsagelig økologisk. Melormene får næring fra økologisk hvedeklid, og de får væske fra frasorterede grøntsager, som eks. skæve gulerødder.

Bæredygtighed
Ved avl af melorme er der et lille forbrug af vand, energi og plantemateriale. Der er lav udledning af CO2.

BioFras 500g
6 Varer

Du vil eventuelt også synes om

Alternativer