Liljer - Stort udvalg i blomsterløg til haven og krukker

Liljer


Liljer er en skøn tilføjelse til blomsterbedet, berigende omgivelserne med deres duft og levende farver. De er ideelle til både blomsterbede og balkoner. For at dine liljer skal vokse og blomstre optimalt, er det essentielt at plante dem i foråret. De trives i solrige områder

Aktive filtre


Liljer er en sand juvel i ethvert blomsterbed. Med deres elegante og farverige blomster kan liljer i haven transformere ethvert udendørs rum til et blomstrende paradis. Liljeløg er nemme at plante og kræver minimal pleje, hvilket gør dem til et populært valg for både nye og erfarne haveentusiaster.

Plantning af liljeløg

Når du vælger liljeløg til dit blomsterbed, er det vigtigt at overveje deres placering. Liljer trives bedst i veldrænet jord og med god mængde sollys. Plant liljeløgene om foråret, så de har tid til at slå rod og forberede sig til blomstring. Sørg for at plante dem i en dybde, der er tre gange højden af løget, og hold en afstand på cirka 20-30 cm mellem hvert løg for optimal vækst.

Flerårig liljer i Haven

En af de største fordele ved liljer er deres flerårige natur. Når først plantet, vil dine liljer vende tilbage år efter år, hver gang med mere spektakulære blomster.

Liljer Blomsterne

Liljer blomster kommer i en bred vifte af farver og former, hvilket gør dem ekstremt alsidige. De kan bruges til at skabe farverige center i blomsterbedet. Liljer buketter er også yderst populære og kan bringe et strejf af haven ind i hjemmet, Vælg pollenfrie liljer til indendørs buketter så der ingen med pollen allergi får problemer.

Liljer vinterhårdfør

En anden fordel ved liljer er deres vinterhårdførhed. De fleste liljearter kan overleve den danske vinter uden problemer, hvilket gør dem til et fremragende valg for haven.