Egern Nøddeautomat


Egern er naturens små opfindere, og med denne nøddeautomat får du mulighed for at iagttage disse kloge gnavere tæt på. Nøddeautomaten er designet til let at lade egernene tilgå maden, de lærer hurtigt at løfte låget og forsyne sig. Det gennemsigtigt plastvindue gør at egernene kan se maden indeni, hvilket pirrer deres nysgerrighed og tiltrækker dem til automaten. Egernene kan vælge at spise direkte fra brættet, eller tage maden med sig for at gemme den som forråd et andet sted. Ved at installere 2-3 nøddeautomat i din have, øges dine chancer for at opleve naturens akrobater. Disse automater er ikke kun en kilde til næring for egernerne, men bringer også glæde og underholdning til dig og din familie. 

Læs hele beskrivelsen

99,95 kr.
Inkl. moms

Et gennemsigtigt plastvindue gør det muligt for egernet at se maden indenfor, hvilket tiltrækker den til automaten. Dette design giver dig også mulighed for at nemt tjekke, når det er tid til at fylde op. Denne nøddeautomat er fremstillet af FSC-mærket træ, hvilket sikrer at materialet kommer fra bæredygtige og ansvarlige kilder. Toppet med et solidt zinktag, er denne automat ikke kun en smuk tilføjelse til din have, men også robust nok til at stå imod vejr og vind.

Funktioner: 

Nem påfyldning: Taget kan let løftes, hvilket gør opfyldning let og hurtig klaret. 
miljøvenlig: Produceret i FSC-certificeret træ. 
Nem montering: Nøddeautomaten kommer med et for boret monterings hul, hvilket gør opsætning hurtigt og nemt. 

Mål:

Højde: 18cm.
Bredde: 13cm.
Dybde: 23cm.

Placering: Vælg et sted, hvor egernene kan føle sig sikre fra potentielle rovdyr som katte og hunde. En højde på omkring 1,5 til 2 meter over jorden er ofte ideel. Egern er trælevende dyr, så det er bedst at placere nøddeautomaten i nærheden af træer. Dette giver nem adgang for egern og en mere naturlig følelse for dem.  Det er en god ide at placere nøddeautomaten et stykke væk fra fuglebrætter og bade, da egern kan skræmme fuglene væk.

Materiale: 

FSC-certificeret træ - Zink

GaL WA09
14 Varer

Du vil eventuelt også synes om

Alternativer