Solbærbuske | Stort udvalg af solbær- & bærbuske

Solbærbuske


Solbærbuske til køkkenhaven.
Blomsterne sidder på lange ranke.
Solbær frugterne modner fra først i juli.
De højeste solbærbuske kan blive op til 2 meter høj.
Solbærbusk plantes i almindelig havejord, på en solrigt placering
Solbærbuske i potter sælges året rundt, Barrods planter sælges fra midt oktober til ca 1 maj.

Aktive filtre

  • Bærpakke med 5 frugtbuske - Barrods

    200,00 kr.

    Gør din have til en frugtbar oase med vores bærbusk-pakke! Denne nøje udvalgte pakke indeholder fem robuste og rigt givende bærbuske, som er perfekte til køkkenhaven. Dyrk dine egne bær lige i baghaven og oplev friskheden og smagen af hjemmehøstede bær.

    Indeholder, 1 Stikkelsbærbusk, 2 Ribsbuske, 1 Solbærbusk og 1 Hindbærbusk

  • Jostabær busk - Ribes nigrum Jostaberry

    109,00 kr.

    Jostabær hedder på latinsk Ribes Josta kaldes også Jostaberry og Solstik. Den producerer store, sortviolette bær, med en god aroma, og en smag der ligger et sted mellem stikkelsbær og solbær. Modningen af disse saftige bær sker omkring august. Planten kan blive op til 2 meter høj og trives bedst i solrige placeringer med almindelig havejord. Disse bær er ikke kun lækre, men også fyldt med vitaminer. De kan spises friskplukket eller bruges til at lave saft og marmelade.

  • Ribes Trio (Hvid ribs + Rød ribs + Solbær)

    129,00 kr.

    Denne bærbusk trio er en anderledes sammensat frugtbusk. Denne trio skaber en spændende mulighed for haveejere at nyde friske bær fra et enkelt plantested. Hvid ribs byder på søde og milde bær, mens den røde ribs tilfører en klassisk, let syrlig smag. Solbæren fuldender ensemblet med sine karakteristisk kraftige og aromatiske bær. Planten trives bedst solrigt, og i almindelig havejord. En placering i fuld sol sikrer en god høst af bær, da sollyset intensiverer bærrenes sødme og aroma. Den almindelige havejord bør være velafvandet for at fremme sund vækst. At plante disse forskellige ribs- og solbærbuske sammen i samme potte er ikke bare pladsbesparende; det tilbyder også en praktisk løsning for dem, der måske ikke har meget plads.

  • Solbærbusk Ben Alder - Ribes nigrum Ben Alder

    109,00 kr.

    Solbær Ben Alder bærer store, sorte bær med en lækker sødlig smag. Disse bær sidder i lange klaser, hvilket gør dem nemme at høste, bærrene modner omkring juli til august. Udover deres gode smag er bærrene også rige på vitaminer, hvilket gør dem til et sundt valg, der kan nydes rå eller anvendes i saft og marmelade. Solbær Ben Alder bliver op til en højde af 150 cm. Ved at klippe de gamle 3-4 årige skud af ved jorden efter høsten fremmes ny vækst og sikres en fortsat god produktion af bær. Trives bedst solrigt i almindelig havejord

  • Solbærbusk Ben Hope - Ribes nigrum Ben Hope

    109,00 kr.

    Solbær Ben Hope bærer store, flotte og sorte bær, som er velsmagende. Disse bær sidder i meget lange klaser, hvilket gør dem nemme at høste. De modner i juli. Busken kan blive op til 1½ meter i højden. Den trives i almindelig havejord og foretrækker placeringer i sol til halvskygge. Planten er selvbestøvende og rigtbærende, hvilket betyder, at den producerer et godt udbytte, selv uden andre solbærbuske i nærheden. De vitaminrige bær fra Ben Hope er alsidige i deres anvendelse. De kan nydes rå, hvilket fremhæver deres naturlige sødme og aroma, eller de kan bruges til lækre safter og marmelader. Med sit høje indhold af C-vitamin og andre vitaminer er Solbær Ben Hope ikke blot en fryd for øjet og ganen, men også et sundt tilskud til kosten.

  • Solbærbusk Ben Lomond - Ribes nigrum Ben Lomond

    119,00 kr.

    Solbær Ben Lomond giver et højt udbytte af smagsfulde bær. Selvom bærrene kan være lidt små, er de fyldt med C-vitaminer og har en intens, dyb smag, der er gode til frisk forbrug, til saft, gelé og grød. Busken, kan nå en højde på op til 150 cm, trives i solrige områder og kræver almindelig havejord for at vokse bedst muligt. Bærrene er klar til at blive plukket fra midten af juli, hvilket giver haven en lækker, sommerlig høst.

  • Solbærbusk Ben Tron - Ribes nigrum Ben Tron

    109,00 kr.

    Solbær Ben Tron bærer store, saftige og søde bær. Disse solbær er særdeles velsmagende og indeholder Vitamin C, hvilket gør dem til en sund og nærende tilføjelse til kosten. Modningstidspunktet for Ben Tron falder i juli, hvor sorten giver et højt udbytte, hvilket gør den til en favorit blandt haveejere. Busken kan blive op til 1½ meter høj, hvilket gør den til en håndterbar størrelse for de fleste haver. Den trives bedst i solrige områder, hvor den kan nyde masser af direkte sollys, hvilket er afgørende for bærenes udvikling og smag. Ben Tron vokser godt i almindelig havejord.

  • Solbærbusk Big Ben - Ribes nigrum Big Ben

    109,00 kr.

    Solbær Big Ben bærer bær, der er op til 50% større end traditionelle solbær, hvilket gør dem til en attraktiv variant for haveejer. Disse store bær sidder i klaser på 4-8, og de er velsmagende, saftige, og søde, med et rigt indhold af C-vitaminer samt antioxidanter. Bærrene modner i juli, og planten når en højde på op til 120 cm. Den trives bedst i solrige områder og i almindelig havejord. Big Ben kan nydes friske, eller de kan bruges i grød, saft, og meget mere, hvilket tilføjer en lækker dybde til sommerens retter.

  • Solbærbusk Black'n Red Premiere 30-50 cm. - Rødbladet - Ribes Luberissima...

    179,00 kr.

    Solbær Black'n Red er en fascinerende sort, der har unikke rødlige blade. Denne solbærbusk trives bedst under solrige forhold, hvor dens blade udvikler en intens rød farve; i halvskygge vil bladene derimod antage en mere grønlig nuance. Denne sort bærer søde og aromatiske bær, der er klar til plukning i juli. Planten kan blive op til en 160 cm høj, og foretrækker en placering i fuld sol for optimal vækst og bærdannelse. Busken trives i almindelig havejord.

  • Solbærbusk Narve Viking - Ribes nigrum Narve Viking

    109,00 kr.

    Solbær Narve Viking har velsmagende, store bær. Disse friske solbær har en dejlig sød og let syrlig smag. Udover deres lækre smag er bærrene rige på C-vitamin og antioxidanter, hvilket gør dem til et sundt valg. Bærrene på Narve Viking modner i juli. Planten selv kan blive op til 140 cm i højden og har en opret voksende form. Denne solbærbusk trives bedst i solrige områder, hvor den kan nyde godt af masser af direkte sollys, og trives bedst i almindelig havejord. Bærrene fra Narve Viking er alsidige i deres anvendelse. De kan nydes rå, direkte fra busken, eller bruges til at fremstille saft og marmelade. Deres smag bevarer sig godt ved frysning.

  • Solbærbusk Titania - 90 cm stamme - Ribes nigrum Titania

    249,00 kr.

    Solbær Titania bærer store, saftige, sorte bær, som er kendt for deres søde smag. Disse smagfulde bær er ideelle til både frisk forbrug og til forarbejdning i form af syltetøj, saft, og desserter. Bærrene er også rige på vitaminer, især C-vitamin, hvilket gør dem til en sund tilføjelse til kosten. Bærrene på Titania modner i Juli. Titania trives i  almindelig havejord. Den klarer sig bedst solrigt.

  • Solbærbusk Titania - Ribes nigrum Titania

    109,00 kr.

    Solbær Titania bærer store, saftige, sorte bær, som er kendt for deres søde smag. Disse smagfulde bær er ideelle til både frisk forbrug og til forarbejdning i form af syltetøj, saft, og desserter. Bærrene er også rige på vitaminer, især C-vitamin, hvilket gør dem til en sund tilføjelse til kosten. Bærrene på Titania modner i Juli. Busken selv er kraftig og kan blive op til 2½ meter høj. Titania trives i  almindelig havejord. Den klarer sig bedst solrigt.

  • Solbærbusk Venny - Ribes nigrum Venny

    109,00 kr.

    Solbærbusken Venny er en spændende sort inden for solbær, kendt for sine unikke grønne bær. Denne busk kan blive op til 150 cm høj og trives bedst i solrige områder, hvor den vokser godt i almindelig havejord. I foråret prydes 'Venny' af små grønne blomster, som er attraktive for bier og andre insekter, hvilket understøtter biodiversiteten i haven. De grønne bær på Venny modner i juli. Disse bær er ikke kun spiselige, men også rige på vitaminer og har en lav syreindhold. Venny er selvbestøvende og rigtbærende.

  • Solbærbusk Øjebyn - Ribes nigrum Øjebyn

    109,00 kr.

    Solbær Øjebyn er en fremragende sort, der er højt værdsat for sine lange klaser af sorte, søde og velsmagende bær. Øjebyn modner i august, hvilket giver en senere høst sammenlignet med mange andre solbærsorter. Dette giver en god mulighed for at forlænge bærsæsonen i haven. Busken er selvbestøvende og rigtbærende. Bærrene fra Øjebyn er rige på vitaminer og kan nydes rå, og er også gode til at lave saft og marmelade, hvor deres smag rigtigt kan komme til sin ret. Bærrene egner sig desuden godt til frysning, hvilket gør det muligt at nyde dem længe efter høstsæsonen. Solbærbusken Øjebyn kan vokse op til 2 meter i højden og trives bedst i solrige områder, i almindelig havejord.

  • Solbærbuske Ben Tron 30-50 cm. - Bundt med 10 Stk. Barrodsplanter - Ribes...

    370,00 kr.

    Solbær Ben Tron bærer store, saftige og søde bær. Disse solbær er særdeles velsmagende og indeholder Vitamin C, hvilket gør dem til en sund og nærende tilføjelse til kosten. Modningstidspunktet for Ben Tron falder i juli, hvor sorten giver et højt udbytte, hvilket gør den til en favorit blandt haveejere. Busken kan blive op til 1½ meter høj, hvilket gør den til en håndterbar størrelse for de fleste haver. Den trives bedst i solrige områder, hvor den kan nyde masser af direkte sollys, hvilket er afgørende for bærenes udvikling og smag. Ben Tron vokser godt i almindelig havejord.

  • Solbærbuske Polar 30-50 cm. - Bundt Med 10 Stk. Barrodsplanter - Ribes nigrum...

    370,00 kr.

    Solbær Polar bærer meget store, sorte bær, som sidder i korte klaser. Disse bær har en fin, frisk og syrlig smag. Skindet på bærrene er tyndt, mens kernerne indeni er forholdsvis store. Modningstidspunktet for Polar falder i juli, hvilket giver en righoldig høst midt på sommeren. Bærrene er rige på vitaminer og kan nydes rå, hvilket gør dem til en sund og lækker snack. Derudover er de velegnede til saft og marmelade. Busken selv bliver op til 80 cm høj, hvilket gør den til en mere kompakt plante sammenlignet med mange andre solbærbuske. Den trives i almindelig havejord og kan plantes i både sol og halvskygge.

  • Solbærbuske Titania 50-80 cm. - Bundt Med 10 Stk. Barrodsplanter - Ribes...

    370,00 kr.

    Solbær Titania bærer store, saftige, sorte bær, som er kendt for deres søde smag. Disse smagfulde bær er ideelle til både frisk forbrug og til forarbejdning i form af syltetøj, saft, og desserter. Bærrene er også rige på vitaminer, især C-vitamin, hvilket gør dem til en sund tilføjelse til kosten. Bærrene på Titania modner i Juli. Busken selv er kraftig og kan blive op til 2½ meter høj. Titania trives i  almindelig havejord. Den klarer sig bedst solrigt.

  • Solbærbuske Øjebyn 30-50 cm. - Bundt med 10 stk. barrodsplanter - Ribes...

    370,00 kr.

    Solbær Øjebyn er en fremragende sort, der er højt værdsat for sine lange klaser af sorte, søde og velsmagende bær. Øjebyn modner i august, hvilket giver en senere høst sammenlignet med mange andre solbærsorter. Dette giver en god mulighed for at forlænge bærsæsonen i haven. Busken er selvbestøvende og rigtbærende. Bærrene fra Øjebyn er rige på vitaminer og kan nydes rå, og er også gode til at lave saft og marmelade, hvor deres smag rigtigt kan komme til sin ret. Bærrene egner sig desuden godt til frysning, hvilket gør det muligt at nyde dem længe efter høstsæsonen. Solbærbusken Øjebyn kan vokse op til 2 meter i højden og trives bedst i solrige områder, i almindelig havejord.

  • Solbærbusk Little Black Sugar - Ribes nigra Little Black Sugar

    130,00 kr.

    Lav og kompakt voksende solbær

    Frugterne modner i juli

    Stort udbytte - mange lange klaser med flotte solbær

    Bliver kun 1 meter høj

    Sund plante

    Solrigt

    Almindelig havejord

  • Solbærbusk Vertii - Grønne solbær - Ribes nigrum Vertii

    129,00 kr.

    Solbærbusk Vertti bærer søde og aromatiske grønne solbær, i middellange klaser. Disse bær er kendt for deres sødme og stærke aroma, som overgår de fleste andre solbærsorter. Vertti er god for bier og andre insekter, hvilket gør den til en vigtig del af haven for at fremme biodiversitet. Bærrene begynder at modne fra midten af juli, og de er rig på vitaminer, og med et lavt syreindhold. Bærrene er gode friskplukkede, og til saft, gelé, og grød. Planten kan blive op til 200 cm i højden, og den trives bedst i solrige områder plantet i almindelig, velafdrænet havejord.

  • Solbærbuske Big Ben 30-50 cm. - Bundt med 10 stk. barrodsplanter - Ribes...

    370,00 kr.

    Solbær Big Ben bærer bær, der er op til 50% større end traditionelle solbær, hvilket gør dem til en attraktiv variant for haveejer. Disse store bær sidder i klaser på 4-8, og de er velsmagende, saftige, og søde, med et rigt indhold af C-vitaminer samt antioxidanter. Bærrene modner i juli, og planten når en højde på op til 120 cm. Den trives bedst i solrige områder og i almindelig havejord. Big Ben kan nydes friske, eller de kan bruges i grød, saft, og meget mere, hvilket tilføjer en lækker dybde til sommerens retter.