Tulipanløg - Stort udvalg i blomsterløg til haven

Tulipanløg


Tulipanernes mangfoldighed i farver og størrelser er en fordel, da det giver dig mulighed for at vælge en variant, der harmonerer perfekt med din have.

Aktive filtre


Tulipanernes mangfoldighed i farver og størrelser er en fordel, da det giver dig mulighed for at vælge en variant, der harmonerer perfekt med din have.

Når du planlægger at plante nye tulipanløg i din have, er det vigtigt at vælge det rette sted. Tulipaner trives bedst i sollys eller let skygge og foretrækker en god veldrænet jord. Forbered jorden ved at tilføje kompost eller blomstermuld for at sikre, at løgene har optimale vækstbetingelser.

Når du planter dine nye tulipanløg, er det en god ide at plante dem med spidsen opad og give dem tilstrækkelig plads til at vokse og udfolde deres skønhed. En vigtig ting at huske er at undgå at klippe eller fjerne tulipanens blade, indtil de er helt visnet, da de bruger denne tid til at oplagre energi til løget til næste års blomstring. Efter blomstring kan du også gøde dine tulipaner med en passende gødning for at sikre en sund vækst.

Alle vores tulipanløg stammer fra Holland, derved er du altid sikret den bedste kvalitet.

Botaniske tulipaner stammer oprindeligt fra de vilde tulipanarter, der findes i naturen. De er mindre end de nye hybride tulipaner og har normalt mere naturlige, enkle blomster, der kommer i en bred vifte af farver og mønstre. Nogle af de mest populære botaniske tulipaner inkluderer Tulipa humilis, Tulipa clusiana, og Tulipa turkestanica. Botaniske tulipaner er også kendt for deres hårdførhed og evne til at trives i forskellige jordtyper.

At dyrke dine egne afskårne tulipaner i haven er en fantastisk måde at skabe smukke buketter og bringe forårets farverige skønhed ind i dit hjem. Her er nogle trin og tips til at hjælpe dig med at dyrke dine egne tulipaner til afskæring: