Blåskæg | Stort udvalg i blåskæg buske til haven - Webshop

Caryopteris / Blåskæg


Blåskæg får flotte blomsteri september-oktober.
Blomsterne er violet-blå og samlet i små stande.
Let grenet busk med svag overhængning.
Kan blive op til 130 cm. høj.
Blåskæg findes i flere varianter.
Almindelig havejord, Solrigt-halvskygge.
Skudspidser kan tage lidt vinterskade.

Aktive filtre

 • Blåskæg Heavenly Blue 30-50 cm. - Caryopteris clandonensis Heavenly Blue

  99,00 kr.

  Caryopteris clandonensis 'Heavenly Blue' er en kompakt busk, især kendt for sine klaser af blå blomster. Planten begynder at blomstre i september og fortsætter ind i oktober. Blomsterne tiltrækker bier og andre insekter, hvilket styrker dyrelivet i haven. Busken kan nå en højde på op til 100 cm, hvilket gør den velegnet til mindre haver eller som en del af en blandet beplantning. Perfekt for dem, der ønsker en lang blomstringsperiode og et dyreliv i haven.

 • Blåskæg Kew Blue 30-50 cm. - Caryopteris clandonensis Kew Blue

  99,00 kr.

  Caryopteris clandonensis 'Kew Blue' er en kompakt busk, især kendt for sine klaser af blå blomster. Planten begynder at blomstre i august og fortsætter ind i september. Blomsterne tiltrækker bier og andre insekter, hvilket styrker dyrelivet i haven. Busken kan nå en højde på op til 100 cm, hvilket gør den velegnet til mindre haver eller som en del af en blandet beplantning. Perfekt for dem, der ønsker at støtte dyreliv i haven.

 • Blåskæg Sterling Silver - Caryopteris clandonensis Sterling Silver

  110,00 kr.

  Blåskæg 'Sterling Silver' er en kompakt busk, især kendt for sine klaser af blåviolette blomster. Planten begynder at blomstre i august og fortsætter ind i september. Blomsterne tiltrækker bier og andre insekter, hvilket styrker dyrelivet i haven. Bladene er sølvgrønne i farven. Busken kan vokse på til en højde på 150 cm, hvilket gør den velegnet til mindre haver eller som en del af en blandet beplantning i større haver.

 • Gulrandet Blåskæg 30-50 cm. - Caryopteris clandonensis Summer Sorbet

  110,00 kr.

  Caryopteris clandonensis Summer Sorbet er en kompakt busk, der kan blive op til 100 cm høj. Fra august til september får den blå blomster i kvaster, som tiltrækker bier og andre insekter, hvilket styrker biodiversiteten i haven. Bladene på denne busk er grønne, med en flot gul kant. Caryopteris clandonensis Summer Sorbet er velegnet til mindre haver eller som en del af en blandet beplantning i større haver.

 • Lyserød Blåskæg 25-50 cm. - Caryopteris clandonensis Stephi (Lisstep)

  119,00 kr.

  Caryopteris clandonensis Stephi, også kendt som Lisstep, er en busk, der bliver op til 90 cm høj. Den har grønne blade og får lyserøde blomster i august til september. Disse blomster tiltrækker et væld af bier og andre insekter, og er med til at styrker dyrelivet i haven. Caryopteris clandonensis 'Stephi' er en alsidig plante, der kan fungere både som enkeltstående busk i mindre haver, eller som del af en større beplantning.

 • Blåskæg Dark Knight 30-50 cm. - Caryopteris clandonensis Dark Knight

  110,00 kr.

  Caryopteris clandonensis Dark Knight er en buskagtig plante, der kan bliver op til 120 cm høj. Planten har sølvgrønne blade . Blomsterne springer ud i en mørkeblå farve, og blomstre fra august til september, Disse blomster tiltrækker bier og andre insekter. Dens kompakte form gør den til et godt valg i mindre haver, eller som del af et bed i større haver.

 • Lyserød Blåskæg Pink Perfection 25-50 cm. - Caryopteris clandonensis Pink...

  149,00 kr.

  Caryopteris clandonensis Pink Perfection, også kendt som Lisstep, er en busk, der bliver op til 75 cm høj. Den har grønne blade og får lyserøde blomster i august til september. Disse blomster tiltrækker af bier og andre insekter, Hvilket fremmer biodiversiteten i haven. Caryopteris clandonensis Pink Perfection er en alsidig plante, der kan fungere både som enkeltstående busk i mindre haver, eller som del af en større beplantning.