Vaccinium / Blåbær - Kridtvejsplanter

Vaccinium / Blåbær


Aktive filtre

 • Cylinderformet Blåbær Blau Perle (Blautropf) 25-30 cm. - Vaccinium...

  189,00 kr.

  Aflange mellemstore blåsorte blåbær

  Blomsterne er lyserøde udvendige og gule indvendig

  Lysegrønne let spidse blade

  Kan blive op til 1 meter høj

  Semi stedsegrøn

  Sol - Halvskygge

  Beskytte vokseplads

  Surbundsplante

 • Storfrugtet blåbær BlueCrop 25-50 cm. - Vaccinium corymbosum BlueCrop

  99,00 kr.

  Blåbær BlueCrop Vaccinium corymbosum, er en storfrugtet blåbærsort, der typisk vokser til en højde på 150cm. Busken blomstrer i maj og juni med hvide blomster, som udvikler sig til blåbær efter blomstring. Blomsterne er populære hos bier og andre insekter, og derved styrker denne busk dyrelivet i haven. Disse bær modnes i august og er kendt for deres størrelse og søde smag. I efteråret skifter buskens grønne blade til gule og røde nuancer. Denne blåbær sort skal placeres solrigt og skal plantes i surbundsjord som kan holde på fugtigheden for at trives.

 • Storfrugtet blåbær Bluejay 25-50 cm. - Vaccinium corymbosum Bluejay

  99,00 kr.

  Blåbær Bluejay Vaccinium corymbosumer en storfrugtet blåbærsort, der bliver 140-160 cm i højden. Busken blomstrer med hvide blomster i maj, som efter blomstringen udvikler sig til store blåbær som modner i juli. Bluejay trives bedst i et solrigt miljø, og skal plantes i surbundsjord som kan holde på fugtigheden for at opnå de ideelle vækstbetingelser. For at opnå bestøvning og dermed frugtsætning, er det nødvendigt at plante den sammen med andre typer af blåbærplanter.

 • Storfrugtet blåbær Brigitta Blue 25-50 cm. - Vaccinium corymbosum Brigitta Blue

  99,00 kr.

  Brigitta Blue Blåbær - Vaccinium corymbosum er en storfrugtet blåbærplante, der blomstrer med hvide blomster fra maj til juni. Efter denne blomstring producerer busken store blåbær, som har en blådugget overflade, og modnes fra juli til august. Om efteråret skifter buskens grønne blade til gule og røde nuancer. Denne blåbærplante trives bedst i solrige områder og skal plantes i surbundsjord. Under disse vækstbetingelser kan busken blive omkring 150 cm i højden. For at sikre god bestøvning og frugtsætning, er det nødvendigt at plante 'Brigitta Blue' sammen med en anden blåbær sort.

 • Storfrugtet blåbær Flamingo 20-40 cm. - Vaccinium corymbosum Flamingo

  149,00 kr.

  Blåbær Flamingo eller Vaccinium corymbosum 'Flamingo', er en storfrugtet blåbær sort, der starter med grønne blade, som skifter farve til en grøn og lyserød marmorering når de modnes. Planten blomstrer med cremehvide blomster i maj, som efter blomstrings bliver til store blåbær der modnes fra juli til august. Planten trives bedst i solrigt miljø, og or at sikre god vækst, skal den plantes i surbunds jord, som holder på fugtigheden. Under disse vækstbetingelser kan busken blive op til 1 meter i højden. 'Flamingo' er ikke selvbestøvende, hvilket betyder, at den skal stå i nærheden en anden blåbærplante for at kunne sætte frugt.

 • Storfrugtet blåbær Goldtraube 25-50 cm. - Vaccinium corymbosum Goldtraube

  99,00 kr.

  Blåbær Goldtraube eller Vaccinium corymbosum Goldtraube er en storfrugtet blåbærbusk, der blomstrer med små hvide blomster i maj. Efter blomstring udvikles store blåbær som har en sød smag og modner i september. I efteråret skifter buskens grønne blade til gule og røde farver. Denne blåbær trives bedst i solrige områder og skal plantes i surbunds jord, som holder på fugtigheden. Ved disse vækstbetingelser bliver busken op til 175 cm i højden. For at sikre en god frugtsætning er det nødvendigt at plante den sammen med en anden blåbærbusk, der kan fungere som bestøver.

 • Storfrugtet blåbær Jersey 25-50 cm. - Vaccinium corymbosum Jersey

  99,00 kr.

  Blåbær Jersey eller Vaccinium corymbosum 'Jersey' er en storfrugtet blåbær busk, der typisk når en højde på omkring 150 cm. Busken blomstrer i maj med hvide blomster, der efter blomstring udvikler sig til store blåbær der modner i august. I efterårsmånederne skifter buskens grønne blade til røde og gule nuancer. Denne blåbær trives bedst i surbunds jord, der holder på fugtigheden, og skal placeres et solrigt sted. For at opnå frugtsætning skal busken plantes i nærheden af en anden blåbær sort, da denne blåbær ikke er selvbestøvende.

 • Storfrugtet blåbær Northland 25-50 cm. - Vaccinium corymbosum Northland

  99,00 kr.

  Blåbær Northland eller Vaccinium corymbosum 'Northland' er en storfrugtet blåbær busk, der typisk når en højde på omkring 150 cm. Denne plante blomstrer i maj med hvide blomster. Efter blomstring dannes der store blåbær, som modner i august. I efteråret skifter buskens grønne blade til gule og røde farver. For at sikre en god vækst og modning af bærrene skal busken plantes i surbunds jord og placeres solrigt. En god frugtsætning opnås ved plante busken sammen med en anden blåbærbusk, der kan fungere som bestøver.

 • Storfrugtet blåbær Patriot 25-50 cm. - Vaccinium corymbosum Patriot

  99,00 kr.

  Blåbær Patriot eller Vaccinium corymbosum 'Patriot' er en storfrugtet sort af blåbærbusk. Busken blomstrer i maj med hvidlige blomster, som efter blomstring udvikler sig til store blåbær der modnes i august. Plantes trives bedst i surbunds jord, der kan holde på fugtigheden og i skal have en solrig placering. Disse vækstbetingelser støtter buskens vækst og bærproduktion. En god frugtsætning opnås ved plante busken sammen med en anden blåbærbusk, der kan fungere som bestøver.

 • Storfrugtet blåbær Reka 25-50 cm. - Vaccinium corymbosum Reka

  99,00 kr.

  Reka Blåbær eller Vaccinium corymbosum 'Reka' er en storfrugtet sort af blåbærbusk, der typisk vokser til en højde på omkring 1,5 meter. Denne blåbærsort er kendt for sin frugtbarhed og begynder at bære frugt hurtigt. Bærrene på 'Reka' modner fra slutningen af juli. Ved at plante busken i surbunds jord og placere den solrigt opfylder man de ideelle vækstbetingelser for denne blåbær. For at sikre en god frugtsætning skal man plante busken sammen med en anden blåbærbusk, der kan fungere som bestøver.

 • Vild blåbær - Vaccinium myrtillus

  39,00 kr.

  Vild blåbær, er en almindelig dansk blåbær sort som findes også i skoven, som er gennem farvet blå. 
  Busken blomstrer i maj med klokkeformet, grønlige-hvide blomster, som skifter til en rødlige farve, og som efter blomstring bliver til blåbær, som modnes i sensommermånederne. Disse bær er smagsfulde og har en sødlig tone.
  For at give busken de rette vækstbetingelser og få en god høst, skal den plantes i veldrænet skovbunds agtig jord eller surbundsjord, der efterligner busken naturlige voksesteder i skovområder.
  Denne sort af blåbær skal placeres i halvskygge og vokse typisk til en højde på omkring 35 cm.

 • Mosebølle - Vaccinium uliginosum

  30,00 kr.

  Mosebølle også kaldt Vaccinium uliginosum, er en løvfældende dværg bærbusk der har en opret, fingrenet vækst. I maj-juni blomstrer bærbusken med hvide, klokkeformede blomster, som efter blomstringen udvikler sig til ovale, blåduggede bær. Disse bær har lyst frugtkød og en sød smag. Om sommeren er bladene mørkegrønne, mens de i efteråret skifter til rød og orange farver. For at sikre de bedste vækstbetingelser for denne mosebølle busk, skal den plantes i sur, næringsfattigt jord, og placeres i let skygge. Disse vækstbetingelser gør busken god som bunddækkebusk, i et bed med andre surbunds planter. 

 • Storfrugtet blåbær Berkeley 25-50 cm. - Vaccinium corymbosum Berkeley

  99,00 kr.

  Vaccinium corymbosum Berkeley blåbær er en storfrugtet blåbærsort, der kan blive op til 2 meter i højden. Denne blåbær busk blomstrer i maj med hvide blomster. Efter blomstring udvikles blåsorte bær som modnes i september. Disse bær er kendt for deres størrelse og søde smag. I efteråret skifter busken grønne blade, til orange-skarlagenrøde farver. For at sikre de bedste vækstbetingelser for denne blåbærbusk, skal den placeres i et solrigt områder og plantes i fugtig surbunds jord. 'Berkeley' er ikke selvbestøvende, og skal derfor have en anden blåbærplante i nærheden for at kunne bestøves og danne bær.

 • Storfrugtet blåbær Bluetta 25-50 cm. - Vaccinium corymbosum Bluetta

  99,00 kr.

  Blåbær Bluetta - Vaccinium corymbosum er en storfrugtet blåbærbusk der bliver op til 150cm i højden. Busken blomstrer med hvide blomster i maj, som efter blomstring udvikler sig til blåbær der modnes i juli. Om efteråret skifter buskens grønne blade til gule og røde farver. For at sikre en god vækst skal busken placeres solrigt og plantes i fugtig surbundsjord. Denne blåbær busk er ikke selvbestøvende og skal derfor plantes i nærheden af en anden blåbær sort, for at sikre bestøvning og bærsætning.

 • Storfrugtet blåbær Elizabeth 25-50 cm. - Vaccinium corymbosum Elizabeth

  99,00 kr.

  Elizabeth blåbær eller Vaccinium corymbosum 'Elizabeth' er en storfrugtet blåbærplante. Busken blomstrer med hvide blomster i maj, som efter blomstring udvikler sig til bær, der modner i august og september. Denne sort skal placeres et solrigt sted og skal plantes i surbundsjord for at sikre en god vækst. Under disse vækstbetingelser kan denne blåbær vokse til en højde på 1,7 meter. Denne busk sort skal plantes i nærheden af en anden blåbær sort, som kan bestøve og derved sikre bærsætning på denne busk.

 • Storfrugtet blåbær Hortblue Petite 25-50 cm. - Vaccinium corymbosum Hortblue...

  129,00 kr.

  Blåbær Hortblue Petite eller Vaccinium corymbosum 'Hortblue Petite' er en storfrugtet variant af blåbær, der blomstrer i maj med hvide blomster. Efter denne blomstring, dannes der store blåbær, som modner fra juli til september. Denne blåbær busk skal placeres solrigt, og skal plantes i surbunds jord for at trives. I de rette forhold kan busken blive op til 1 meter i højden. 'Hortblue Petite' er ikke selvbestøvende, hvilket betyder, at det er nødvendigt at have en anden blåbærsort i nærheden for få en vellykket frugtsætning.