Laurbærkirsebær - Stort udvalg i hækplanter til haven

Laurbærkirsebær - Barrodsplanter


Laurbærkirsebær er en populær og flot hækplante, der er kendt for dens blanke, mørkegrønne blade og tætte, opretstående vækst. Denne hæk er en ideel løsning til enhver have, da den er nem at vedligeholde og har mange fordele. Laurbærkirsebær hækken er kendt for dens hurtige vækst, og den kan nå en højde på op til 3 meter på kort tid. Denne høje og tætte hæk giver en fantastisk afskærmning og privatliv i din have. Laurbærkirsebær er også en robust plante, der tåler de fleste klimaer og jordtyper, og den kan også tåle lidt skygge.

Aktive filtre


Vejledning til etablering af barrods Laurbærkirsebær (Prunus laurocerasus)

Vælg det rette sted inden du planter barrods laurbærkirsebær, det er vigtigt at vælge det rette sted i din have. Laurbærkirsebær trives bedst i delvis skygge til fuld sol, men de kan også vokse i skyggefulde områder. Sørg for, at stedet har veldrænet jord.

Forbered jorden ved at grave et hul, der er dobbelt så bredt som laurbærkirsebærs rod og lige så dybt. Bland kompost eller anden jordforbedring i jorden for at forbedre næringsindholdet og dræningen.

Plantning løsn forsigtigt rødderne, hvis de er sammenfiltrede. Placer planten i hullet, så den er i samme dybde som den tidligere har stået i jorden. Fyld hullet med jord og tryk forsigtigt ned for at fjerne luftlommer. Vand grundigt efter plantning hvis nødvendigt.

Vanding Laurbærkirsebær kræver regelmæssig vanding i løbet af den første vækstsæson for at etablere sig. Efter dette kan de klare sig med mindre vand, men du bør stadig vande dem jævnligt i tørre perioder.

Beskæring er vigtig for at forme planten og fjerne døde eller syge grene. Den bedste tid til at beskære laurbærkirsebær er normalt tidligt om foråret, før ny vækst begynder. Du kan også lave let beskæring i løbet af sommeren for at holde formen.

Gødning til Kirsebærlaurbær, brug en mild gødning tidligt om foråret, før ny vækst begynder. Følg instruktionerne på gødningspakken nøje for at undgå overgødning, der kan skade planten.

Overvintring af nyetableret barrods laurbærkirsebær, de er generelt hårdføre, men i kolde områder kan de have brug for lidt beskyttelse om vinteren. Du kan beskytte dem med et lag kompost, sphagnum eller anden porøst materiale omkring plantens base for at bevare fugtigheden og isolere rødderne mod frost.

Med den rette pleje og opmærksomhed kan laurbærkirsebær vokse til flotte og sunde buske, der giver skygge, privatliv og dekoration til din have.