Laurbærkirsebær - Stort udvalg i hækplanter til haven

Laurbærkirsebær - Barrodsplanter


Laurbærkirsebær er en populær og flot hækplante, der er kendt for dens blanke, mørkegrønne blade og tætte, opretstående vækst. Denne hæk er en ideel løsning til enhver have, da den er nem at vedligeholde og har mange fordele. Laurbærkirsebær hækken er kendt for dens hurtige vækst, og den kan nå en højde på op til 3 meter på kort tid. Denne høje og tætte hæk giver en fantastisk afskærmning og privatliv i din have. Laurbærkirsebær er også en robust plante, der tåler de fleste klimaer og jordtyper, og den kan også tåle lidt skygge.

Aktive filtre

 • Laurbærkirsebær Caucasica 30-50 cm. - Bundt Med 10 Stk. Barrods hækplanter -...

  340,00 kr.

  Prunus laurocerasus Caucasica, bedre kendt som Laurbærkirsebær Caucasica, er en stedsegrøn busk, der er værdsat for sine smukke, smalle blade. Bladene er mørkegrønne og blanke, hvilket giver en livlig farve hele året rundt i haven. I maj blomstrer Laurbærkirsebær Caucasica med hvide blomster. Planten kan nå en højde på op til 3 meter. Laurbærkirsebær Caucasica foretrækker almindelig god havejord.

 • Laurbærkirsebær Genolia 30-50 cm. - Bundt Med 10 Stk. Barrods hækplanter -...

  470,00 kr.

  Laurbærkirsebær Genolia, ofte benævnt som Prunus laurocerasus Genolia, er en stedsegrøn busk. Denne plante har friskgrønne blade, som giver en vedvarende og levende grøn farve i haven året rundt. Genolia er kendt for sin smalle vækstform, hvilket gør den til et godt valg for haver, hvor pladsen er begrænset, eller som hæk. I maj og juni måned blomstrer Laurbærkirsebær Genolia med hvide blomster. Planten kan blive op til 3 meter høj. Genolia trives i både sol og halvskygge,og gror godt i almindelig havejord.

 • Laurbærkirsebær Novita 30-50 cm. - Bundt Med 10 Stk. Barrods hækplanter -...

  340,00 kr.

  Prunus laurocerasus Novita er en storbladet, opretvoksende laurbærkirsebær. Den er stedsegrøn og bidrager til en grøn have selv i vintermånederne. Busken kan blive op til 3 meter i højden, hvilket gør den til en god plante til både klippede og uklippede hække. Novita er kendt for at være en af de mest hårdføre typer af laurbærkirsebær. Denne sort tåler både sol og skygge, og Novita stiller ikke særlige krav til jordbunden, trives dog bedst i almindelig havejord. Ved plantning af hæk anbefales det at bruge 2½-3 planter pr. meter for at opnå en tæt og ensartet hæk.

 • Laurbærkirsebær Otto Luyken 25-30 cm. - Bundt Med 10 Stk. Barrods hækplanter...

  340,00 kr.

  Laurbærkirsebær Otto Luyken er en stedsegrøn lav busk af varianten Prunus Laurocerasus med karakteristiske smalle og mørkegrønne blade. Denne blomstrer med hvide blomster i maj. Blomsterne udsender en sødlig duft. Planten kan blive op til 1 meter i højden, hvilket gør den til et godt valg hvis der ønskes en lav hæk. Otto Luyken trives godt både i fuld sol og i skyggefulde områder. Den foretrækker almindelig havejord. Ved anlæg af hæk med Otto Luyken anbefales det at bruge 3-4 planter pr. løbende meter for at skabe en tæt og ensartet hæk.

 • Laurbærkirsebær Rotundifolia 30-50 cm. - Bundt Med 10 Stk. Barrods hækplanter...

  340,00 kr.

  Laurbærkirsebær Rotundifolia er en stedsegrøn busk, der er kendetegnet ved sine store, blanke og friskgrønne blade. Den er kraftigvoksende med en udbredt og opret vækstform. Når Rotundifolia bliver ældre, kan den bære cremehvide blomster om foråret. Denne sort af laurbærkirsebær kan blive op til 5 meter høj, hvilket gør den velegnet til større hække eller som en solitær busk. Prunus Rotundifolia  trives både i sol og skygge, i almindelig god havejord. Ved plantning af hæk med Rotundifolia anbefales det at anvende 2-3 planter pr. løbende meter for at opnå en tæt og frodig hæk.

 • Laurbærkirsebær Rotundifolia 60-80 cm. - Bundt Med 10 Stk. Barrods hækplanter...

  390,00 kr.

  Laurbærkirsebær Rotundifolia er en stedsegrøn busk, der er kendetegnet ved sine store, blanke og friskgrønne blade. Den er kraftigvoksende med en udbredt og opret vækstform. Når Rotundifolia bliver ældre, kan den bære cremehvide blomster om foråret. Denne sort af laurbærkirsebær kan blive op til 5 meter høj, hvilket gør den velegnet til større hække eller som en solitær busk. Prunus Rotundifolia  trives både i sol og skygge, i almindelig god havejord. Ved plantning af hæk med Rotundifolia anbefales det at anvende 2-3 planter pr. løbende meter for at opnå en tæt og frodig hæk.

 • Portugisisk Laurbærkirsebær Angustifolia 30-40 cm. - Bundt Med 10 Stk....

  340,00 kr.

  Portugisisk Laurbærkirsebær, med det botanisk navn Prunus lusitanica 'Angustifolia', er en plante med mørkegrønne, ovale og stedsegrønne blade, som giver farve året rundt. Den blomstrer i juni med hvide, duftende blomster. Portugisisk Laurbærkirsebær kan blive op til 5 meter høj. Denne plante trives i alt fra fuld sol til skyggefulde områder. Den foretrækker almindelig havejord.


Vejledning til etablering af barrods Laurbærkirsebær (Prunus laurocerasus)

Vælg det rette sted inden du planter barrods laurbærkirsebær, det er vigtigt at vælge det rette sted i din have. Laurbærkirsebær trives bedst i delvis skygge til fuld sol, men de kan også vokse i skyggefulde områder. Sørg for, at stedet har veldrænet jord.

Forbered jorden ved at grave et hul, der er dobbelt så bredt som laurbærkirsebærs rod og lige så dybt. Bland kompost eller anden jordforbedring i jorden for at forbedre næringsindholdet og dræningen.

Plantning løsn forsigtigt rødderne, hvis de er sammenfiltrede. Placer planten i hullet, så den er i samme dybde som den tidligere har stået i jorden. Fyld hullet med jord og tryk forsigtigt ned for at fjerne luftlommer. Vand grundigt efter plantning hvis nødvendigt.

Vanding Laurbærkirsebær kræver regelmæssig vanding i løbet af den første vækstsæson for at etablere sig. Efter dette kan de klare sig med mindre vand, men du bør stadig vande dem jævnligt i tørre perioder.

Beskæring er vigtig for at forme planten og fjerne døde eller syge grene. Den bedste tid til at beskære laurbærkirsebær er normalt tidligt om foråret, før ny vækst begynder. Du kan også lave let beskæring i løbet af sommeren for at holde formen.

Gødning til Kirsebærlaurbær, brug en mild gødning tidligt om foråret, før ny vækst begynder. Følg instruktionerne på gødningspakken nøje for at undgå overgødning, der kan skade planten.

Overvintring af nyetableret barrods laurbærkirsebær, de er generelt hårdføre, men i kolde områder kan de have brug for lidt beskyttelse om vinteren. Du kan beskytte dem med et lag kompost, sphagnum eller anden porøst materiale omkring plantens base for at bevare fugtigheden og isolere rødderne mod frost.

Med den rette pleje og opmærksomhed kan laurbærkirsebær vokse til flotte og sunde buske, der giver skygge, privatliv og dekoration til din have.