Bunddækkeplanter | Stort udvalg i bunddække & hurtig levering

Bunddækkeplanter


Benyt Bunddække, Naturlig ukrudtsbekæmpelse!

Gødes 1-2 gange i vækstsæsonen, og vandes i tørre perioder. 
Det er vigtigt, at holde planterne rene for ukrudt de første 2-3 år. så de kan etablerer sig.
Bunddækkeplanter kan efter etablering formklippes og kant skæres, for at holde de former du ønsker

Aktive filtre

 • Almindelig Efeu - Hedera helix

  22,00 kr.

  Almindelig vedbend er en god bunddækkeplante med lav og tæt vækst. 

  Vil gerne klatre, og kan hæfte sig fast på alt.

  Små grønne, lidt fligede blade, og stedsegrøn. 

 • Alunrod Palace Purple - Heuchera micrantha Palace Purple

  22,00 kr.

  Alunrod Palace Purple er en staude, som står med rødbrune blade og som i blomstrings sæsonen (juni-august måned) springer ud med små cremehvide blomster. Planten trives i almindelig havejord og gerne i sol- halvskygge. Alunrod Palace Purple bliver op til 60 cm høj.

 • Bakkenellike Albiflorus - Dianthus deltoides Albiflorus

  24,00 kr.

  Albiflorus er en bakkenellike, som med sine små hvide  blomster vil pryde enhver kantbeplantning. Bakkenelliken står ligeledes  flot i krukker blot man husker at passe dem med vanding .

  Trives solrigt og i almindelig havejord, blomstre juni-juli. Planten bliver op til 20 cm høj

 • Bakkenellike Flashing Light - Dianthus deltoides Flashing Light

  24,00 kr.

  Flashing Light er en bakkenellike, som med sine  små røde blomster vil pryde enhver kantbeplantning. Bakkenelliken står ligeledes flot i krukker, blot man husker at passe dem med vanding .

  Trives solrigt og i almindelig havejord, blomstre juni-juli. Bliver op til 20 cm høj.

 • Blå Bjørnegræs Elijah Blue - Festuca glauca Elijah Blue

  24,00 kr.

  Blå Bjørnegræs er en staude med en tue formet vækst. Blå Bjørnegræs har gråblåt løv og står med gyldenbrune aks i juni-Juli.

  Trives solrigt og i almindelig havejord. Planten er vintergrøn og står derfor også med et flot løv i vinter månederne.

  Blå Bjørnegræs får en højde på 25-35 cm.

 • Canadisk Hønsebær - Cornus Canadensis

  56,00 kr.

  Canadisk Hønsebær har en krybende og rodslående vækst. Stauden blomstre i juni måned med små hvide blomster, hvorefter den står med røde bær, der består af små røde stenfrugter, bærrene er spiselige, men er rimelige smagsneutrale. Canadisk Hønsebær er en rigtig god bundække i kraft af sin tæppedannende vækst.

  Trives i sol-halvskygge.

  Canadisk Hønsebær bliver op til 15 cm høj.

 • Citrontimian - Thymus citriodorus

  34,00 kr.

  Dekorativ og velduftende krydderurt, som i juli-august står med små lilla duftende blomster, planten bliver op til 15 cm høj.

  Citroentimian er rigtig god til fisk, skaldyr og grøntsager. Krydderurten egner sig også fortrinligt som det "grønne drys" på kylling og påføres inden stegning. Ligeledes tilføre den en dejlig smag og aroma til kryddereddike og snaps. Den smager mildt af citron og svagt af timian og den udmærker sig ved, at den kan fryses blot den bliver høstet inden blomstringen. 

 • Citrontimian Arshers Gold - Thymus citriodorus Arshers Gold

  34,00 kr.

  Dekorativ og velduftende krydderurt med gullige blade, som i juni-juli står med små lilla duftende blomster, planten bliver op til 10 cm høj.

  Citroentimian er rigtig god til fisk, skaldyr og grøntsager. Krydderurten egner sig også fortrinligt som det "grønne drys" på kylling og påføres inden stegning. Ligeledes tilføre den en dejlig smag og aroma til kryddereddike og snaps. Den smager mildt af citron og svagt af timian og den udmærker sig ved, at den kan fryses blot den bliver høstet inden blomstringen. 

 • Citrontimian Silver Queen - Thymus citriodorus Silver Queen

  34,00 kr.

  Dekorativ og velduftende krydderurt, som i juni-juli står med små lillarosa blomster, planten bliver op til 20 cm høj.

  Citroentimian er rigtig god til fisk, skaldyr og grøntsager. Krydderurten egner sig også fortrinligt som det "grønne drys" på kylling og påføres inden stegning. Ligeledes tilføre den en dejlig smag og aroma til kryddereddike og snaps. Den smager mildt af citron og svagt af timian og den udmærker sig ved, at den kan fryses blot den bliver høstet inden blomstringen. 

 • Dværgmispel Coral Beauty - Cotoneaster dammeri Coral Beauty

  24,00 kr.

  God stedsegrøn bunddækkeplante med tæt, kraftig og overhængende vækst. Dværgmisplen kvittere med et væld af hvide blomster i maj-juni og står dekorativt i efteråret med en masse røde bær (bærrene er ugiftige) . Den er hårdfør og nøjsom og tåler kraftig beskæring. Planten bliver op til 60 cm høj.

 • Dværgmispel Fiskeben - Cotoneaster horizontalis

  26,00 kr.

  Meget dekorativ Dværgmispel, som med sine flade fiskebensmønstrede grene har sit helt egen udtryk. Den står med fine hvide blomster i maj-juni og kvittere i efteråret med sine mange lysende røde frugter i rigtig fine høstfarver.

  Cotoneaster horizontalis er velegnet til bunddække og espalier op ad muren. Den trives i almindelig veldrænet jord og kan blive op til 100 cm høj.

 • Dværgmispel Major - Cotoneaster dammeri Major

  22,00 kr.

  Major er en Dvægmispel med en tæt og flad vækst, som danner et smukt og stedsegrønt tæppe der hvor man planter den, hvilket gør den til det perfekt bundække. Planten springer i maj måned ud med små hvide blomster, hvorefter den i efteråret kvittere med dekorative røde bær. 

  Trives i almindeligt havejord i sol-halskygge. Planterne bliver op til 30cm høje og tåler beskæring.

 • Dværgmispel Skogholm - Cotoneaster Skogholm

  22,00 kr.

  Dværgmispel Skogholm er en god stedsegrøn bunddækkeplante med kraftig, opret vækst. Den er både hårdfør og nøjsom, ligesom at den trives fint på skråninger og andre udsatte steder. Planten står i maj måned med fine hvide blomster og i efteråret pryder den haven med sine mange røde bær.

  Planterne bliver 70-90 cm i højden og tåler kraftig beskæring, bladene er blanke og mørkegrønne.

 • Firling - Sagina subulata

  24,00 kr.

  Lille staude, som i juni- juli står med små dekorative hvide blomster. Planten bliver kun 5 cm høj og er med sin tæppedannende vækst særdels velegnet som bunddækkeplante. Trives bedst i sol- halvskygge og i almindelig havejord.

 • Guldjordbær - Waldsteinia geoides

  30,00 kr.

  Guldjordbær er en rigtig fin bunddækkeplante. Navnet referer til plantens blomster, som minder meget om jordbærplantens blomster i udtryk. Blot er guldjordbærrens blomster smukt gule. Planten blomstre i april-juni og trives i både sol og skygge.

  Bliver op til 25 cm. høj

 • Guldjordbær - Waldsteinia ternata

  24,00 kr.

  Denne Guldjordbær en en flot tæppedannende bunddækkeplante, som i April-Juni gavmildt lyser haven op med små gule blomster. Stauden er vintergrøn og bliver op til 20 cm høj.

  Trives i både sol og skygge.

 • Gummipude/ Vokspude - Azorella Trifurcata

  42,00 kr.

  Gummipuden er en lavt voksende bunddækkeplante med en krybende vækstform. Planten er stedsegrøn og står i juni som et smukt tæppe med små gulgrønne blomster.

  Gummipude kan blive op til 10 cm høj og trives i sol-halvskygge.

 • Hvidbroget Efeu Glacier - Hedera helix Glacier

  29,00 kr.

  Hvidbroget Efeu er en rigtig god bunddækkeplante med en krybende vækstform. Planten giver med sine hvidbrogede blade et fint spil til haven. Efeuen er stedsegrøn, men kan i vinterhalvåret stå med smukke vinternuancer.

  Den trives i sol-skygge og i almindelig havejord.

 • Hvidbroget Vintergrøn - Vinca minor Argenteovariegata

  26,00 kr.

  Hvidbroget Vintergrøn er en tæppedannede bunddækkeplante med ret kraftig og tæt vækst. Stauden har hvidrandede blade og blomstre i maj-juni med små blå blomster.

  Planten er som navnet antyder vintergrøn og trives i sol-skygge, den kan blive op til 15 cm høj.

 • Høstanemone Robustissima - Anemone tomentosa Robustissima

  29,00 kr.

  Høstanemone Robustissima vil pryde et hvert staudebed med smukke lyserøde blomster i august- oktober. Stauden bliver op til 120 cm høj og egner sig fortrinligt til afskæring.

  Den trives i almindelig havejord og i sol-halvskygge.

 • Irsk Efeu - Hedera hibernica

  19,00 kr.

  Irsk vedbend er rigtig god som bunddækkeplante, men er også særdeles velegnet som klatreplante. Den har en lav vækst og er meget villig til at forgrene sig. Irsk Efeu er stedsegrøn, med små, lidt fligede grønne blade.

  Tåler beskæring.

 • Japansk Asters Ashvi - Aster ageratoides Ashvi

  24,00 kr.

  Japansk Asters er en rigtig hyggespreder i efterårshaven, da dens blomstringssæson ligger fra oktober- november. Her lyser den op i haven med smukke hvide blomster med en gul midte. Stauden kan blive op til 70 cm høj og egner sig fortrinligt til afskæring.

  Trives i almindeligt havejord og på et solrigt grosted.

 • Japansk Star Aureovariegata - Carex morrowii Aureovariegata

  28,00 kr.

  Japansk star er en rigtig fin bunddækkeplante, der med sine hvidgule stribede blade lyser godt op i blomsterbedet. Pyntgræssen er stedsegrøn og står med hvide blomster i maj-juni.

  Står godt i almindelig havejord og trives i sol-halvskygge.

  Græssen bliver op til 40 cm høj.

 • Kinesisk Perikon Hidcote - Hypericum hookerianum Hidcote - Bunddække

  24,00 kr.
  Kinesisk Perikon er en rigtig fin bunddækkeplante med en busket og let kuppeldannende vækst. Den springer i juli ud med store lysegule blomster og udmærker sig ved en forholdsvis lang blomstringsperiode, som går ind i det tidlige efterår.
  Perikonen kan blive op til 75 cm høj, den trives i almindelig havejord og i sol-halvskygge.

 • Kranstop - Stephanandra incisa Crispa

  24,00 kr.

  Bunddækkeplante med tæt overhængende vækst, Planten kan blive op til 70-100 cm høj. Kranstop får masser af små hvide blomster i juni og har smukke fligede blade. 

  Kranstop er løvfældende i flotte gyldne løvfarver. Trives alle steder i både sol og skygge, og er særdeles hårdfør og nøjsom. 

 • Kranstop, Stephanandra incisa Crispa
  Levering fra uge 42

  Kranstop 20-40 Cm. - Bundt Med 10 Stk. Barrodsplanter - Stephanandra incisa...

  190,00 kr.

  Kranstop Stephanar er en Bunddækkeplante med en tæt og overhængende vækst, planten kan blive op til 70-100 cm høj. Kranstop får masser af små hvide blomster i juni og har smukke fligede blade. Kranstop er løvfældende og står i efteråret og pryder haven i flotte gyldne løvfarver.

  Trives alle steder i både sol og skygge, og er særdeles hårdfør og nøjsom. 

  Levering fra uge 42
 • Kranstop, Stephanandra incisa Crispa
  Levering fra uge 42

  Kranstop 30-50 Cm. - Bundt Med 10 Stk. Barrodsplanter - Stephanandra incisa...

  260,00 kr.

  Kranstop Stephanar er en Bunddækkeplante med en tæt og overhængende vækst, planten kan blive op til 70-100 cm høj. Kranstop får masser af små hvide blomster i juni og har smukke fligede blade. Kranstop er løvfældende og står i efteråret og pryder haven i flotte gyldne løvfarver.

  Trives alle steder i både sol og skygge, og er særdeles hårdfør og nøjsom. 

  Levering fra uge 42
 • Krybende Benved Emerald Gaiety - Euonymus fortunei Emerald Gaiety

  19,00 kr.

  God dekorativ bunddækkeplante med tæt vækst i 30-40 cm højde.

  Krybende benved 'Emerald Gaiety' får flotte hvidbrogede blade og stedsegrøn.

  Bliver rødlig i bladkanter om vinteren.

  Krybende benved kan også bruges som klatreplante.

  Trives fint alle steder i både sol og skygge, og er hårdfør og nøjsom. 

 • Krybende Benved Emerald Gold - Euonymus fortunei Emerald Gold

  24,00 kr.

  God dekorativ bunddækkeplante med tæt vækst i 30-40 cm højde.

  Krybende benved 'Emerald Gold' får flotte ‌gulbrogede blade, stedsegrøn.

  Får rødlige bladkanter om vinteren.

  Krybende benved kan også bruges som klatreplante. 

 • Krybende citrontimian - Thymus citriodorus Aureus

  26,00 kr.

  Bredt og lav voksende plante med en dejlig citronduft.

  Mange lys rosa blomsterstande

  Blomstrer maj/juni

  Delvis stedsegrøn med små lyse friske grønne blade.

  Meget hårdfør og nøjsom, og tåler beskæring evt. tidlig forår eller efter blomstring.

 • Krybende smalbladet timian - Thymus praecox Coccineus

  24,00 kr. -20% Af 19,20 kr.

  Flot lavt og bred voksende plante med en dejlig duft, velegnet til bunddække

  Krybende timian blomstrer flittigt og tæt med mange rosa-lilla blomsterstande i maj til juni. 

  Denne timian har små mørkegrønne tætsiddende blade.

  Meget hårdfør og nøjsom, og tåler beskæring evt. tidlig forår eller efter blomstring.

 • Lampepudsergræs Hameln - Pennisetum alopecuroides Hameln

  28,00 kr.

  Lys orange aks

  Blomstrer juli-oktober

  Velegnet til afskæring

  Grønne blade

  Bliver 50/70 cm. høj

  Solrigt

  Almindelig havejord

  3-4 planter pr. m2

 • Lampepudsergræs Hameln Gold - Pennisetum alopecuroides Hameln Gold

  34,00 kr.

  Limefarvede blade der ændrer til gulgrønne

  Lys orange aks

  Blomstrer juli-oktober

  Velegnet til afskæring

  Bliver 50/70 cm. høj

  Solrigt

  Almindelig havejord

  3-4 planter pr. m2

 • Lavendel Lyserød - Lavandula angustifolia Rosea

  28,00 kr.

  Lys rosa blomster

  Blomstrer juli-august

  Velegnet til afskæring

  Bliver op til 45 cm. høj

  Solrigt

  Duftende

  Bi og insektvenlig

  Almindelig havejord

  9-12 planter pr. m2

 • Liguster Gedeblad - Lonicera pileata

  22,00 kr.

  God stedsegrøn bunddækkeplante, med tæt bred og kraftig vækst

  Små hvidgule blomster i maj-juni og mange lilla glasbær i efteråret

  Bliver 40-60 cm høj, og har blankt mørkt løv

  Trives alle steder i både sol og skygge, og er hårdfør og nøjsom.

 • Lodden Løvefod - Alchemilla mollis

  20,00 kr.

  Lodden Løvefod er kendt for sine charmerende blade og bunddækkende egenskaber, dens tætte vækst og lavtliggende natur gør den i stand til at sprede sig over jorden og danne et tæt lag af grønt løv. hvor ukrudt har svært ved at komme igennem.

  Løvefod er en flerårig staude, som i sommermånederne blomstre lodden løvefod små, delikate blomster i en smuk gulgrøn farve.

  Lav vedligeholdelsesplante, der trives i delvis skygge til fuld sol. Den foretrækker godt drænet jord og kræver ikke meget gødning. Den er også kendt for sin evne til at bevare duggen om morgenen på sine blade, hvilket giver en smuk perleskinneeffekt.

 • Lodden timian - Thymus praecox var. pseudolanuginosus

  29,00 kr.

  Lillarosa blomster i maj-juli

  Gråt løv

  Duftende & bi og insektvenlig

  5 cm høj

 • Løvehale - Phlomis russeliana

  30,00 kr.

  Gule blomster

  Blomstrer juli-august

  Bliver op til 80 cm. høj

  Solrigt

  Almindelig havejord

  4-5 planter pr. m2

 • Martsviol Königin Charlotte - Viola odorata Königin Charlotte

  34,00 kr.

  Blåviolette blomster

  Blomstrer marts-april

  Duftende

  Bi og insektvenlig

  Bliver kun 10 cm. høj

  Halvskygge

 • Mini Star Evergold - Carex oshimensis Evergold

  35,00 kr.

  Gulstribede stedsegrønne blade

  Brune blomsteraks

  Blomstrer april-maj

  Bliver 30/40 cm. høj

  Sol-halvskygge

  Almindelig havejord

  7-9 planter pr. m2