Stickers & kravlenisser - Stort udvalg i juleudsmykning

Stickers & kravlenisser


Julen er en tid fuld af traditioner, og i mange hjem er julepynt en essentiel del af højtiden. Blandt de mange pyntegenstande, der bringer julestemning ind i vores hjem, er julestickers og kravlenisser

Aktive filtre


Julestickers & Kravlenisser: En Hyggelig Julens Tradition

Julen er en tid fuld af traditioner, og i mange hjem er julepynt en essentiel del af højtiden. Blandt de mange pyntegenstande, der bringer julestemning ind i vores hjem, er julestickers og kravlenisser særligt populære her i Skandinavien.

Hvad er Julestickers?

Julestickers er dekorative klistermærker, der ofte viser klassiske julesymboler som nisser, stjerner, juletræer og meget mere. Disse stickers kan anvendes på forskellige overflader: vinduer, julekort, gaver, eller hvor fantasien ellers fører én hen. De er en nem og hurtig måde at tilføje et strejf af julemagi i ethvert hjørne af huset.

Kravlenisser: Historien bag

Kravlenisser, kendt for deres evne til at "kravle" op ad vægge og vinduer, har været en del af den danske juletradition i mange årtier. Disse er af papirklip, ofte formet som nisser eller andre julerelaterede figurer, der kan bøjes let for at "klemme" sig fast på en hylde, reol eller lignende.

Historien går tilbage til begyndelsen af det 20. århundrede, hvor danske børn blev introduceret for disse små papirfigurer. Over tid er kravlenisser blevet en del af julen, og de fleste danske hjem vil have mindst et par "kravlende" nisser i løbet af december.


Både julestickers og kravlenisser repræsenterer enkelheden og hyggen ved julen. I en tid, hvor alt kan føles travlt og overvældende, bringer disse små dekorationer glæde og minder os om barndommens magi.

Desuden giver de mulighed for kreativitet. Børn (og voksne!) kan nyde processen med at klippe, placere og arrangere dem, hvilket gør dem til en interaktiv del af juleforberedelserne.