Anemone - Stort udvalg i høstanemone og skovanemoner

Anemone


Høstanemone og skovanemoner er gode tilføjelser til haven. De bringer både farve og liv i forskellige årstider og kræver ikke særlig pleje. Begge er hårdføre flerårige stauder.

Aktive filtre


Høstanemone, er en pragtfuld efterårsblomstrende staude. Denne skønhed begynder at blomstre i sensommeren og fortsætter med at sprede sine farverige blomster ind i efteråret. Høstanemonen er kendt for sine delikate blomster i nuancer af hvid, lyserød og lilla. Den trives i godt drænet jord og foretrækker delvis skygge, hvilket gør den til en ideel tilføjelse til skyggefulde hjørner af haven. Disse blomster tiltrækker diverse insekter som sommerfugle og bier og er en fornøjelse at have i enhver have, der ønsker farve, når efteråret nærmer sig.

Skovanemone, også kaldet anemone nemorosa, er en mere beskeden, men ikke desto mindre charmerende art af anemone. Den trives i skovområder og er kendt for sine forårsblomster, der normalt er hvide eller let lyserøde. Skovanemonen er en skovbundsplante, der trives i delvis skygge og er kendt for at danne tæpper af blomster, der lyser op i skoven om foråret.

Både høstanemone og skovanemone er gode tilføjelser til en have. De bringer både farve og liv i forskellige årstider og kræver ikke alt for meget vedligeholdelse. Begge er flerårige stauder.