Spisekastanjer - Dyrk dine egne spisekastanjer i haven

Spisekastanjer


Spisekastanjer, også kaldt ægte kastanje, hvis frø er gode at riste med salt.

Kastanjetræet (Castanea sativa) kan blive op til 15-20 meter i højde.

Ægte- / Spisekastanjer plantes bedst i blanding af surbundsjord og almindeligt havejord, solrigt.

Honningbier er vilde med kastanjetræet grundes de mange blomster, og nektar.

Aktive filtre

 • Spisekastanje Lyon 40-80 cm. - Castanea sativa Lyon

  499,00 kr.

  Castanea sativa Lyon er en træart i kastanjefamilien. Den kan vokse op til 10 meter i højden Bladene er mørkegrønne med en savtakket kant. I juni-juli får træet lange hanrakler og cremegule blomster. Disse blomster udvikler sig senere til frugter, som er spiselige ægte kastanier.Disse kastanier er indhyllet i frøskaller, der har pigge, hvilket gør dem nemme at genkende. Træet producerer en god mængde frugter, hvilket gør det til et godt valg i haven, både som prydtræ og for sin spiselige frugt.

 • Spisekastanje Maravel - Castanea sativa Maravel

  499,00 kr.

  Castanea sativa Maravel er en variant af den europæiske kastanje. Den blomstrer i tidlig forår og udvikler blanke, mørkegrønne, savtakkede blade.
  Træet bærer spiselige kastanjer, som er kendt for deres gode smag. Frøskallerne er piggede og indeholder normalt 2-3 frugter hver. Kastanjerne modnes sidst i september og først i oktober. Træet kan vokse op til en højde af cirka 30 meter.

 • Spisekastanje Marlhac - Castanea sativa Marlhac

  499,00 kr.

  Castanea sativa Marlhac er en variant af kastanjetræ, der blomstrer i det tidlige forår. Træet har blade, der er mørkegrønne, savtakkede og har en blank overflade. Træet får efter blomsteringen kastanjer, som er søde og store. Frøskallerne har pigge og indeholder normalt 2-3 frugter hver. Kastanjerne modnes fra sidst i september til november. Træet kan vokse op til en højde på 25 meter. Det er et godt valg til haver hvor man ønsker et robust og frugtbærende træ.

 • Spisekastanje Rousse de Nay - Castanea sativa Rousse de Nay

  499,00 kr.

  Castanea sativa Rousse de Nay er en variant af europæisk kastanje, der er kendt for sine store, velsmagende frugte. Den blomstrer i det tidlige forår og bærer frugter, der modnes fra september til november. Frøskallerne har pigge og indeholder typisk 2-3 frugter.
  Bladene er mørkegrønne, savtakkede og blanke, som i efteråret skifter til gule farver.
  Træet kan vokse op til en højde af 20-25 meter, hvilket gør den til en god tilføjelse i store haver, eller parker.

 • Ægte Kastanie 125-150 cm. - Castanea sativa

  395,00 kr.

  Ægte Kastanie, også kendt som Castanea sativa, har mørkegrønne, savtakkede blade. I maj-juli får træet store han rakler, mens små hun rakler også findes på træet. Efter blomstring får træet spiselige kastanjer, som er kendt for deres gode smag. Kastanjerne modnes sidst i september og først i oktober. Frøskallerne er piggede og indeholder normalt 2-3 frugter hver.  Træet kan vokse op til en højde af 20 meter, hvilket gør træet til et godt i store haver og parker.