Buskpotentil 'Potentilla' | Stort udvalg i buske & træer til haven

Potentilla / Buskpotentil


Buskpotentil 'Potentilla' blomstrer kan varierer fra hvid til mørk orangerød.
Blomstrer fra juni-oktober.
Buskpotentil har tæt opret busket vækst.
Bladene begynder at springe ud så snart det mildner efter vinter.
De højeste arter kan blive op til 150 cm. høj.
Potentilla plantes i almindelig havejord, Sol-halvskygge.
Gamle grene kan have svært ved at sætte nye skud efter grov nedklipning.

Aktive filtre

 • Buskpotentil Abbotswood 20-40 cm. - Potentilla fruticosa Abbotswood

  84,00 kr.

  Buskpotentil Abbotswood er en busk, der blomstrer med hvide blomster.
  Blomstringen sker fra juni til oktober, hvilket giver en lang blomstringsperiode i løbet af sommeren og ind i efteråret.
  Blomsterne på busken tiltrækker bier og andre insekter, hvilket styrker biodiversiteten i haven.
  Potentilla fruticosa Abbotswood kan vokse sig op til 100 cm i højden, og passer derfor godt ind i mindre haver, eller som del af en buskgruppe i større haver.

 • Buskpotentil Abbotswood Hækplanter 30-50 cm. - Bundt med 10 stk....

  210,00 kr.

  Buskpotentil Abbotswood blomstrer med hvide blomster. Blomstringen sker fra juni til oktober, hvilket giver en lang blomstringsperiode i løbet af sommeren og ind i efteråret. Blomsterne på busken tiltrækker bier og andre insekter, hvilket styrker biodiversiteten i haven. Potentilla fruticosa Abbotswood kan vokse sig op til 1 meter i højde. Planten trives bedst på en solrigt placering i almindelig havejord, ved hækplantning bruges 3 planter pr. løbende meter.

 • Buskpotentil Annette Hækplanter 30-50 cm. - Bundt med 10 stk. barrodsplanter...

  260,00 kr.

  Buskpotentil Annette blomstrer med guldgule blomster, som har en orange kant. Disse blomster fremkommer fra juni til oktober, hvilket giver en lang periode med farverige blomster i haven. Planten er værdsat for sin tiltrækning af bier og insekter, hvilket bidrager til havenes biodiversitet. Potentillal Annette har friske grønne blade, der skaber en flot kontrast til de lyse blomster. Den kan vokse op til omkring 100 cm i højden. Planten foretrækker sol til halvskygge og trives i almindelig havejord. Dog er det vigtigt at undgå for tør jord, da dette kan påvirke dens vækst negativt. Til hækplantning anbefales det at bruge 3 planter pr. meter for at skabe en tæt og fyldig hæk.

 • Buskpotentil Bellissima 25-40 cm. - Potentilla fruticosa Bellissima

  119,00 kr.

  Potentilla fruticosa 'Bellissima' er en busk, der blomstrer med pink blomster fra juni til oktober.
  Dette giver en langvarig blomstring i løbet af sommeren og ind i efteråret.
  Blomsterne tiltrækker bier og andre insekter, hvilket styrker det lokale dyreliv i haven.
  Potentilla fruticosa 'Bellissima' kan nå en højde på omkring 100 cm, hvilket gør den ideel til mindre haver, eller som del af en blandet beplantning i store haver.

 • Buskpotentil Blink Princess Hækplanter 30-50 cm. - Bundt med 10 stk....

  320,00 kr.

  Buskpotentil Pink Queen er en busk, der blomstrer med rosa blomster. Blomstringen starter i juni og fortsætter indtil oktober, hvilket giver haven en lang periode med blomster i gennem sommeren og ind i efteråret. Disse blomster er også populære hos bier og andre insekter, hvilket gør den til et oplagt valg hvis man ønsker at fremme biodiversiteten i haven. Potentilla Pink Queen kan vokse op til en højde på 60 cm, hvilket gør den ideel som kantplante, eller som del af et blandet blomsterbed. Planten skal helst stå solrigt i almindelig god havejord. Ved hækplantning bruges 3 planter pr. løbende meter. Planten trives ikke i tør jord

 • Buskpotentil Goldfinger 20-40 cm. - Potentilla fruticosa Goldfinger

  85,00 kr.

  Potentilla fruticosa 'Goldfinger' er en busk, der blomstrer med gule blomster.
  Blomstringen sker fra juni til oktober, hvilket giver haven en lang blomstrings periode, i løbet af sommeren og ind i efteråret.
  Buskens blomster tiltrækker bier og andre insekter, og er derfor et godt valg til haver hvor man ønsker at støtte biodiversiteten.
  'Goldfinger' kan vokse op til en højde på 100 cm, hvilket gør den ideel til mindre haver, eller som del af en buskgruppe i større haver.

 • Buskpotentil Goldfinger Hækplanter 30-50 cm. - Bundt med 10 stk....

  220,00 kr.

  Buskpotentil Goldfinger er en busk, der blomstrer med gule blomster. Blomstringen sker fra juni til oktober, hvilket giver haven en lang blomstrings periode, i løbet af sommeren og ind i efteråret. Buskens blomster tiltrækker bier og andre insekter, og er derfor et godt valg til haver hvor man ønsker at støtte biodiversiteten. Potentilla Goldfinger kan vokse op til en højde på 100 cm, hvilket gør den ideel til hæk, eller som del af en buskgruppe i større haver. Planten skal helst stå solrigt i almindelig god havejord. Ved hækplantning bruges 3 planter pr. løbende meter. Planten trives ikke i tør jord

 • Buskpotentil Goldstar 10 stk. 30-50 cm. barrods - Potentilla fruticosa Goldstar

  270,00 kr.

  Buskpotentil Goldfinger er en busk, der blomstrer med gule blomster. Blomstringen sker fra juni til oktober, hvilket giver haven en lang blomstrings periode, i løbet af sommeren og ind i efteråret. Buskens blomster tiltrækker bier og andre insekter, og er derfor et godt valg til haver hvor man ønsker at støtte biodiversiteten. Potentilla Goldfinger kan vokse op til en højde på 1 meter, hvilket gør den ideel til hæk, eller som del af en buskgruppe i større haver. Planten skal helst stå solrigt i almindelig god havejord. Ved hækplantning bruges 3 planter pr. løbende meter. Planten trives ikke i tør jord

 • Buskpotentil Goldstar 20-40 cm. - Potentilla fruticosa Goldstar

  85,00 kr.

  Potentilla fruticosa Goldstar er en busk, som er kendt for sine gule blomster.
  Busken blomstrer fra juni til oktober, hvilket giver en lang periode med blomster i løbet af sommeren og ind i efteråret.
  Buskens blomster tiltrækker bier og andre insekter, hvilket styrker biodiversiteten i haven.
  Når det kommer til størrelsen, kan 'Goldstar' nå en højde på op til 50 cm, hvilket gør den ideel som kant plante, eller som del af et blandet blomsterbed.

 • Buskpotentil Kobold - Potentilla fruticosa Kobold

  85,00 kr.

  Potentilla fruticosa 'Kobold' er en lav, busket plante, der er kendt for sine gule blomster, som blomstre fra juni til oktober.
  Busken blomster er populær blandt bier og andre insekter, hvilket gør den til en god tilføjelse til haver, der ønsker at fremme biodiversitet.
  Potentilla fruticosa 'Kobold' når en højde på op til 50 cm og kræver minimal pleje, hvilket gør den til et godt valg for både erfarne og nybegyndere i haven.

 • Buskpotentil Kobold Hækplanter 20-40 cm. - Bundt med 10 stk. barrodsplanter -...

  230,00 kr.

  Buskpotentil Kobold er en plante, der er kendt for sine lyse, gule blomster. Disse blomster begynder at vise sig fra juni og fortsætter med at blomstre indtil oktober, hvilket giver en langvarig og iøjnefaldende blomstring. Planten når en højde på op til 60 cm. Potentilla Kobold foretrækker placeringer med sol til halvskygge, hvilket giver den fleksibilitet i forhold til placering i haven. Ved anlæggelse af en hæk med Buskpotentil Kobold anbefales det at bruge 3 planter pr. meter for at skabe en tæt hæk. Det er vigtigt at bemærke, at denne plante ikke trives i tør jord, så en jord, der kan holde på fugtigheden, er vigtig for dens vækst og sundhed.

 • Buskpotentil Limelight 20-40 cm. - Potentilla fruticosa Limelight

  95,00 kr.

  Potentilla fruticosa 'Limelight' er en busk, med limefarvede blomster.
  Busken blomstrer fra juni til oktober, hvilket giver haven en langvarig blomstring i løbet af sommeren og ind i efteråret.
  Disse blomster tiltrækker bier og andre insekter og støtte derved det lokale dyreliv.
  Potentilla fruticosa 'Limelight' kan vokse op til en højde på 50cm, hvilket gør den ideel som kant pante, eller som del af et blandet blomsterbed.

 • Buskpotentil Lovely Pink Hækplanter 30-50 cm. - Bundt med 10 stk....

  260,00 kr.

  Buskpotentil Lovely Pink blomstrer med rosa blomster. Busken blomstrer fra juni til oktober, hvilket giver haven en lang periode med blomster. Disse blomster er populære hos bier og andre insekter. Lovely Pink kan vokse op til en højde på 80 cm. Plantes i almindeligt havejord på en solrigt placering. Ved anlæggelse af en hæk med Potentilla Lovely Pink anbefales det at bruge 3 planter pr. meter for at skabe en tæt hæk. Det er vigtigt at bemærke, at denne plante ikke trives i tør jord.

 • Buskpotentil Månelys - Potentilla fruticosa Månelys

  39,00 kr.

  Potentilla fruticosa 'Månelys' er en busk, der er kendt for sine lysegule blomster.
  Busken blomstrer fra juni til oktober, hvilket gør den til en langvarig blomstring i løbet af sommeren og ind i efteråret.
  Disse blomster tiltrækker bier og andre insekter til haven, og styrker derved det lokale dyreliv.
  Potentilla fruticosa 'Månelys' kan nå en højde på op til 150 cm, og er derfor velegnet til mindre haver, som enkeltstående busk, eller som del af en gruppe beplantning i større haver.

 • Buskpotentil Pink Queen 20-40 cm. - Potentilla fruticosa Pink Queen (Blink...

  90,00 kr.

  Potentilla fruticosa 'Pink Queen' (Blink Princess) er en busk, der blomstrer med rosa blomster.
  Blomstringen starter i juni og fortsætter indtil oktober, hvilket giver haven en lang periode med blomster i gennem sommeren og ind i efteråret.
  Disse blomster er også populære hos bier og andre insekter, hvilket gør den til et oplagt valg hvis man ønsker at fremme biodiversiteten i haven.
  'Pink Queen' kan vokse op til en højde på 60 cm, hvilket gør den ideel som kantplante, eller som del af et blandet blomsterbed.

 • Buskpotentil Primrose Beauty 20-40 cm. - Potentilla fruticosa Primrose Beauty

  99,00 kr.

  Potentilla fruticosa 'Primrose Beauty' er en busk, der blomstrer med creme gule blomster fra juni til oktober.
  Dens blomster tiltrækker bier og andre insekter, hvilket gør den til et godt valg for en insektvenlig have.
  Busken kan vokse op til en højde på 100 cm, hvilket gør den velegnet som kantplante, eller som del af et blandet blomsterbed.

 • Buskpotentil Red Ace 15-30 cm. - Potentilla fruticosa Red Ace

  95,00 kr.

  Potentilla fruticosa 'Red Ace' er en busk med blomster, der starter som orangerøde og falmer til gulorange over tid.
  Busken blomstrer fra juni til oktober hvilket giver en langvarig blomstringsperiode i gennem sommeren og ind i efteråret.
  Disse blomster er også populære hos bier og andre insekter, hvilket gør denne plante til en oplagt tilføjelse hvis man ønsker at fremme biodiversiteten i haven.
  'Red Ace' kan vokse op til en højde på 50 cm, hvilket gør den velegnet til mindre haver, eller som del af et blandet blomsterbed.

 • Buskpotentil Red Robin 15-30 cm. - Potentilla fruticosa Red Robin

  95,00 kr.

  Potentilla fruticosa 'Red Robin' er en busk, der blomstrer fra juni til oktober med orangerøde blomster.
  Dette giver haven en lang periode med blomster, i gennem sommeren og ind i efteråret.
  Disse blomster tiltrækker bier og andre bestøvere, hvilket fremmer biodiversiteten i haven.
  'Red Robin' vokse typisk op til en højde på 50 cm, hvilket gør den ideel som kantplante, eller som del af et blandet blomsterbed.

 • Buskpotentil Hopleys Orange - Potentilla fruticosa Hopleys Orange

  89,00 kr.

  Potentilla fruticosa 'Hopleys Orange' er en busk, der er kendt for sine orange-gule blomster.
  Den blomstrer fra juni til oktober, hvilket giver haven en lang blomstringsperiode i løbet af sommeren og ind i efteråret.
  Dens blomster er populære blandt bier og andre insekter, hvilket bidrager til biodiversiteten i haven.
  'Hopleys Orange' kan nå en højde på op til 75 cm, hvilket gør den velegnet til mindre haver, eller som del af et blandet blomsterbed i større haver.

 • Buskpotentil Lovely Pink - Potentilla fruticosa Lovely Pink

  119,00 kr.

  Potentilla fruticosa 'Lovely Pink' er en busk med rosa blomster. Busken blomstrer fra juni til oktober, hvilket giver haven en lang periode med blomster.
  Disse blomster er populære hos bier og andre insekter, hvilket styrker dyrelivet i haven. 
  'Lovely Pink' kan vokse op til en højde på 80 cm, og kræver minimal vedligeholdelse, hvilket gør den velegnet for både erfarne og nybegyndere i haven.

 • Buskpotentil Pink Paradise 20-40 cm. - Potentilla fruticosa Pink Paradise (...

  99,00 kr.

  Potentilla fruticosa 'Pink Paradise' (Kupinpa) er en busk med pink blomster der blomstre fra juni til oktober. Dette giver haven en langvarig blomstring, i gennem sommeren og ind i efteråret.
  Buskens blomster har også til evne at tiltrække bier og andre insekter, hvilket styrker biodiversiteten i haven.
  Potentilla fruticosa 'Pink Paradise' kan vokse op til en højde på 90 cm, hvilket gør den ideel til mindre haver, eller som del af at blandet blomsterbed i større haver.

 • Buskpotentil Red Ace Hækplanter 20-40 cm. - Bundt med 10 stk. barrodsplanter...

  290,00 kr.

  Buskpotentil Red Ace blomstrer med orangerøde blomster der falmer til gulorange over tid. Busken blomstrer fra juni til oktober hvilket giver en langvarig blomstringsperiode i gennem sommeren og ind i efteråret. Disse blomster er også populære hos bier og andre insekter. Potentilla Red Ace kan vokse op til en højde på 50 cm, hvilket gør den velegnet til mindre haver, og lave hække. Plantes i almindeligt havejord på en solrigt placering. Ved anlæggelse af en hæk med Potentilla Red Ace anbefales det at bruge 4 planter pr. meter for at skabe en tæt hæk. Det er vigtigt at bemærke, at denne plante ikke trives i tør jord.