Kanelbusk | Stort udvalg i buske & træer til haven

Calycanthus / Kanelbusk


Kanelbusk blomstrer i juli-august.
Duftende blomster.
Stivgrenet med lidt åben vækst.
Blanke mørkegrønne blade.
Solrigt-halvskygge.
Trives i alm. havejord.
Bliver op til 2 meter høj.

Aktive filtre

 • Hvid Kanelbusk 30-50 cm. - Calycanthus Venus

  220,00 kr.

  Calycanthus Venus, også kendt som Hvid Kanelbusk, er en robust busk, der kan blive op til 2 meter høj.
  Denne plante er kendt for sine hvide blomster, som har en svag duft. Blomsterne springer ud i maj og blomstre frem til juli.
  Bladene på denne busk skifter farve i efteråret til gule gyldne nuancer.
  Calycanthus Venus er et godt valg til både små haver, som enkeltstående busk, eller som del af et blandingsbed i større haver.

 • Kanelbusk Aphrodite 30-50 cm. - Calycanthus raulstonii Aphrodite (...

  310,00 kr.

  Calycanthus raulstonii Aphrodite, også kendt som Sinocalycalycanthus, er en løvfældende busk, der kan nå en højde på op til 2 meter.
  Denne plante er især kendt for sine røde blomster, der springer ud i maj og blomstre frem til juni. Blomsterne har også en svag duft.
  I efteråret skifter løvet på busken farve, til en gylden gul over senere til brunlige gule farver. Sinocalycalycanthus kræver ikke meget vedligeholdelse, og er et godt valg til haven, for både erfarne og nybegyndere i haven.

 • Kanelbusk Grønblomstrende - Calycanthus floridus Athens

  299,00 kr.

  Calycanthus floridus Athens er en løvfældende busk, der kan vokse op til 2 meter i højden. Den er kendt for sine gulgrønne blomster, der har en svag duft. Blomsterne springer ud i juni og blomster indtil juli. Bladene på denne busk skifter til gullige farver i efteråret. Calycanthus floridus Athens kan bruges i blandede buskbede, som en prydplante i haven eller endda som en hæk.

 • Kanelbusk Hartlage Wine 30-50 cm. - Calycanthus raulstonii Hartlage Wine (...

  195,00 kr.

  Calycanthus raulstonii Hartlage Wine, også kendt som Sinocalycalycanthus, er en løvfældende busk, der kan vokse op til 2 meter i højden. Planten har røde blomster, der blomstre i maj-juni. Efter blomstring udvikler bladene en gylden gul til brunlig gul farve i efteråret. Den er velegnet til haver, hvor man ønsker en busk med duftende blomster og flotte efterårsfarver.

 • Kinesisk Kanelbusk 30-50 cm. - Calycanthus chinensis ( Sinocalycanthus )

  195,00 kr.

  Calycanthus chinensis, også kendt som Sinocalycanthus, er en løvfældende busk, der stammer fra Kina. Den vokser i en opret form og kan nå en højde på op til 3 meter. Planten blomstrer i maj-juni med cremehvide blomster Blomsterne sidder enkeltvis eller i små klaser og har en mild duft. Disse blomster kan tiltrække bier og andre pollinatorer. Calycanthus chinensis er et godt valg til haver hvor man ønsker at tilføje en hårdfør busk med duftende blomster.

 • Kanelbusk 40-60 cm. - Calycanthus floridus

  169,00 kr.

  Calycanthus floridus er en busk, der er kendt for sine rødbrune blomster. Disse blomster har en markant duft.
  Blomsterne springer ud i juni og blomstre frem til juli. I efteråret skifter bladende til gule farver.
  Calycanthus floridus kan vokse op tilen højde på 2 meter, og er derfor et godt valg som enkeltstående busk, eller som del af et blandet bed i større haver.