Kattehale | Stort udvalg i stauder & buske til haven

Lythrum / Kattehale


Kattehale blomstrer i juni-august, blomsterne tiltrækker bier og insekter. Kattehale er god til afskæring, planterne bliver mellem 50 og 120 cm. høje, trives i sol til halvskygge i almindelig havejord.

Aktive filtre

 • Kattehale - Lythrum Salicaria

  34,00 kr.

  Kattehale blomstrer i juli-august, med flotte rosalilla blomster i lange blomstertoppe, blomsterne er bi og insektvenlige samt gode til afskæring.

  Planten kan blive op til 100 cm. høj, trives bedst i almindelig havejord i sol til halvskygge.

 • Kattehale Blush - Lythrum salicaria Blush

  42,00 kr.

  Lythrum Blush er en rosa blomstrende kattehale, blomstrer i juli-august med bi og insektvenlige blomster, blomsterne er gode til afskæring.

  Kattehale Blush bliver op til 80 cm. høj, trives bedst i sol til halvskygge plantet i almindelig havejord.

 • Kattehale Robert - Lythrum salicaria Robert

  42,00 kr.

  Kattehale Robert blomstrer med rosarøde blomster i juli-august, blomsterne er velegnede til afskæring, bier og insekter tiltrækkes af blomsterne.

  Planten trives bedst i almindelig havejord i sol til halvskygge, denne kattehale kan blive op til 60 cm. høj.

 • Kattehale Robin - Lythrum salicaria Robin

  42,00 kr.

  Mørkrosa blomster i juli-august der er gode til afskæring, Kattehale Robin er god til bier og insekter, planten kan blive op til 50 cm. høj, trives bedst i sol til halvskygge plantes i almindelig havejord. 

 • Kattehale Rose Queen - Lythrum virgatum Rose Queen

  42,00 kr.

  Kattehale med mørkrosa blomster der er god til afskæring, blomsten kan blive op til 60 cm. høj, plantes i almindelig havejord på en solrigt placering. Rose Queen blomstrer i juli-august tiltrækker insekter og bier.

 • Kattehale Rosy Gem - Lythrum virgatum Rosy Gem

  34,00 kr.

  Rosy Gem er en op til 120 cm. høj kattehale, blomstrer med mørkrosa blomster der er gode til afskæring, bier og insekter tiltrækkes af blomsterne. Planten trives bedst solrigt i almindelig havejord.