Glasbær 'Callicarpa' | Stort udvalg i Glasbær & buske til haven

Callicarpa - Glasbær


Glasbær 'Callicarpa' står med flotte blanke bær om efteråret.
Planten er løvfældende med åben overhængende vækst.
Glasbær blomstrer i august, får gul orange høstfarver.
Trives i almindeligt god havejord, Sol-halvskygge 
Rimelig vind tolerant, Kan blive op til 2 meter høje.

Aktive filtre

 • Glasbær Imperial Pearl - Callicarpa bodinieri Imperial Pearl

  169,00 kr.

  Callicarpa bodinieri "Imperial Pearl" er en plante der får violette blomster som blomstre i juni-juli. Efter blomstringen får planten lilla skinnende bær. Planten kan vokse og nå en højde på op til 180 cm. I løbet af efteråret skifter løvet farve til rødorange nuancer. Denne glasbærs plante er et godt valg i haver hvor man ønsker at tilføje en anderledes plante, som kan skabe blikfang i haven.

 • Glasbær Issai 40-60 cm. - Callicarpa dichotoma Issai

  139,00 kr.

  Callicarpa dichotoma 'Issai' er en busk, der vokser op til 120 cm i højden. Den får lilla-rosa blomster, der springer ud i juni. I efteråret får denne busk blå-lilla bær. Samtidig skifter buskens blade farve i læbet af efteråret til gule farver. Callicarpa dichotoma er et godt valg til haver hvor man ønsker at tilføje anderledes farver i sæsonerne.

 • Glasbær Profusion 40-60 cm. - Callicarpa bodinieri Profusion

  165,00 kr.

  Callicarpa bodinieri 'Profusion', ofte kendt som glasbær, er en plante der kan blive op til 2 meter høj. Denne plante får lille-rosa blomstre i tætte kvaster, som springer ud i juli, og blomstre indtil august. I efteråret får denne busk blå-lilla bær. Løvet skifter i efteråret farve fra grøn til gule og rødlige toner. Callicarpa bodinieri Profusion er et godt valg til både små haver, som enkeltstående, eller som del af en beplantning i en større have.

 • Hvid Glasbær 30-60 cm. - Callicarpa japonica Leucocarpa

  149,00 kr.

  Callicarpa japonica 'Leucocarpa' er en plante med oprindelse i Japan. Den får hvide til hvidlilla blomster, der springer ud i juni. Efter blomstring får planten cremehvide, skinnende bær, som er fremme om efteråret. I efteråret skifter løvet til gule nuancer. Med en opret vækstform kan planten nå en højde på op til 200 cm, og er derfor en god tilføjelse til de fleste haver.