Plantesæk 5x 20 Liter - DYRK


DYRK spagnumfri og økologisk plantesæk er baseret på pilekompost kan anvendes indendørs og udendørs samt i drivhus.

Læs hele beskrivelsen

374,95 kr.
Inkl. moms
5 Poser

Mængderabat

Antal Rabat Pris
2 75 kr. 299,95 kr.

DYRK spagnumfri og økologisk plantesæk er baseret på pilekompost kan anvendes indendørs og udendørs samt i drivhus.

  1. Læg posen ned på kapillærkassen inden du skærer hul. Der er plads til, at der kan placeres to poser ved siden af hinanden. Løft posen og skær et kryds på bagsiden, så det passer med hullet i kapillærkassen. Skær derefter hul på oversiden af posen og sørg for at trykke kompost helt ned i bunden af vandingstragten i kapillærkassen – vær opmærksom på, at det ikke bliver for kompakt.
  2. Plant din plante i det hul, du har skåret. Ved at bruge én sæk til hver plante kan du nøjes med at skifte én af plantesækkene,  når du vil skifte afgrøder, og derved kan du nemt dyrke flere afgrøder på en sæson.
  3. Dyrk dine grøntsager - hold øje med om din plante har det godt, eller om den har brug for mere vand, næring eller lignende. Snart kan du høste dine første grøntsager. Husk også at vande din plante fra oven. De naturlige næringsstoffer i komposten er tilstrækkeligt til de første 7-14 dage alt efter plantetype, derefter gødes efter behov.

•    Spagnumfri
•    Vegansk
•    Ukrudtsfri
•    Økologisk
•    Danskproduceret i Tylstrup i Nordjylland

Pilekomposten er lavet udelukkende på plantemateriale og har en række gode egenskaber – højt humusindhold og et aktivt mikroliv, hvilket er med til give dig robuste planter og grøntsager. Der laves løbende kontroller og tests for at sikre samme høje kvalitet. 


HVAD ER PILEKOMPOST?

- Den korte version

Denne pilekompost består af økologisk pileflis fra danske piletræer blandet med økologisk kløvergræs og andre næringsrige urter, som mikroorganismer og svampe har nedbrudt naturligt.

Pilekomposten består udelukkende af økologisk plantemateriale, som kommer fra certificerede økologiske landbrug. Pilekomposten er helt fri for kunstgødning og andre tilsætningsstoffer.

Pilekomposten har en række gode egenskaber - bl.a. et naturligt, højt humusindhold og et aktivt mikroliv, hvilket er med til at give robuste planter og grøntsager.

Brug pilekompost til dine stueplanter, højbede, i drivhuset eller i haven.

Pilekompost er et 100 % naturligt produkt, som er lavet med kvalitet og ansvarlighed i højsædet. De aktive mikroorganismer og svampe nedbryder planteresterne i pilekomposten naturligt og gør den let og luftig - præcis som i en skovbund.

Mikroorganismerne er også dem der sørger for at omdanne det organiske materiale til de gode næringsstoffer som dine planter og grøntsager elsker! Det betyder, at du muligvis kan se nogle svampebelægninger i vores poser med pilekompost - og det er ikke et dårligt tegn men derimod helt naturligt. Nogle gange kan man være så heldig, at der ligefrem vokser små svampe frem i ens potte, krukke eller bed. Det er et tegn på, at jorden er sund. Husk, at du ikke må spise svampene.

Dyrk

Alternativer