GroGreen® Feed&Shine® Grøntsager (500 ml) Koncentrat

GroGreen® Feed&Shine® Grøntsager (500 ml) Koncentrat


GroGreen® Feed&Shine® Grøntsager koncentrat er en organisk bladgødning med NPK, mikronæring, tang ekstrakt, kulhydrater, aminosyrer og plantestyrkende mikroorganismer til alle typer spiselige afgrøder. Ved at sprøjte produktet direkte på bladene én gang om ugen sikres det, at grøntsagerne holdes sunde og modstandsdygtige over for planternes normale udfordringer (meldug, gråskimmel, agurkeskimmel) med mistrivsel og dårlig vækst. Produktet kan også være med til at modvirke snegleskader på dine grøntsager på grund af et naturligt indhold af bitterstoffer som snegle ikke kan lide.

Læs hele beskrivelsen

249,95 kr.
Inkl. moms

Denne specialudviklede bladgødning er til alle typer spiselige afgrøder, den sikrer sunde planter, der er modstandsdygtig overfor svampesygdomme, mistrivsel og dårlig vækst.

GroGreen® Feed&Shine® Grøntsager koncentrat er en organisk bladgødning med NPK, mikronæring, tang ekstrakt, kulhydrater, aminosyrer og plantestyrkende mikroorganismer til alle typer spiselige afgrøder. Ved at sprøjte produktet direkte på bladene én gang om ugen sikres det, at grøntsagerne holdes sunde og modstandsdygtige over for planternes normale udfordringer (meldug, gråskimmel, agurkeskimmel) med mistrivsel og dårlig vækst. Produktet kan også være med til at modvirke snegleskader på dine grøntsager på grund af et naturligt indhold af bitterstoffer som snegle ikke kan lide.

GroGreen® Feed&Shine® Grøntsager er det ekstra tilskud, der sammen med øvrig organisk NPK-gødning sikrer, at grøntsagerne hele tiden trives optimalt. Produktet er sammensat af vegetabilske reststoffer (typisk majs, hvede og soja) hvor gødningsstofferne udvindes via en patenteret proces samt tang fra Skotland, økologisk molasse, vegetabilske aminosyrer, naturligt afspændingsmiddel og plantestyrkende mikroorganismer.Produktet er testet fri for pesticid rester, er GMO frit og garanteret fri for vinasse.

Produktet er miljøvenligt og godkendt til økologisk dyrkning. Kan bruges i drivhuset, i køkkenhaven, kapilærkasser og til krukker til alle typer af spiselige afgrøder, som f.eks. agurker, tomater, peberfrugter og chilifrugter.

Mikronæringsstoffernes dokumenterede effekt giver stærkt rodnet og sund plantetilvækst. Aminosyrerne og kulhydraterne giver planten de nødvendige byggesten for en naturlig vækst. Mikroorganismerne (Bacillus subtilis, Bacillus licheniformis, Bacillus amyloliquefaciens og Bacillus pumilus) forebygger plante- og sygdomsstress.

Det organiske afspændingsmiddel sørger for effektiv optagelse af produktet via bladene.

Anvendelse:
GroGreen® Feed&Shine® Grøntsager sprøjtes på planten til afdryp. Udbringes på tørre blade og i tørvejr.
Produktet anvendes én gang om ugen fra marts til september. Mængden afhænger af planternes størrelse.

GroGreen® Feed&Shine® Grøntsager – KONCENTRAT:
GroGreen® Feed&Shine® Grøntsager KONCENTRAT skal fortyndes og blandes med vand i forholdet 1:50.

Eksempelvis: 15 ml koncentrat til 750 ml vand eller 0,5 liter koncentrat til 25 liter vand.

Blandingen kan anvendes med en havesprøjte.
Alternativt kan du genbruge vores refill klar-til-brug flaske, der fyldes med 15 ml koncentrat og vand til kanten.

TIP: 1 kapselmål rækker til 2 liter vand.

Indhold - koncentrat:

Total Kvælstof (N) 3,0 %
Fosfor (P) 2,0 %
Kalium (K) 6,0 %
Mikronæring, herunder  
- Svovl (S) 1,1 %
- Jern (Fe) 0,3 %
- Calcium (Ca) 0,2 %
- Magnesium (Mg) 0,1 %
Øvrig mikronæring (Mn, Zn, Cu, I, B) 0,04 %
Kulhydrater 29,2 %
Aminosyrer 7,0 %
pH 5,1
Andet indhold:  
Tang 10,0 %
Mikroorganismer 2,0 %
Naturlig afspændingsmiddel 5,0 %

 

emar 50660
11 Varer

Du vil eventuelt også synes om

Alternativer