GroGreen Feed&Shine Frugt (750 ml) Brugsklar

GroGreen Feed&Shine Frugt (750 ml) Brugsklar


GroGreen® Feed&Shine® Frugt er en specialudviklet kvælstofs- og mikronæringsgødning med planteekstrakt til alle typer frugttræer og bærbuske. Gødningen sikrer at frugter og bær holdes sunde og modstandsdygtige over for bladsvampe som fx skurv og meldug. Feed&Shine® Frugt er miljøvenligt og skånsomt for afgrøder og natur.

Læs hele beskrivelsen

99,95 kr.
Inkl. moms

100 % organisk bladgødning til frugt (klar-til-brug) – godkendt til økologisk dyrkning

GroGreen® Feed&Shine® Frugt er en specialudviklet kvælstofs- og mikronæringsgødning med planteekstrakt til alle typer frugttræer og bærbuske. Gødningen sikrer at frugter og bær holdes sunde og modstandsdygtige over for bladsvampe som fx skurv og meldug. Feed&Shine® Frugt er miljøvenligt og skånsomt for afgrøder og natur.

Produktet er testet fri for herbicidrester, er GMO frit og garanteret fri for vinasse, og er sammensat af molasse udvundet af sukkerrør, hvidløgsekstrakt og organisk afspændingsmiddel.

Dosering:
Sprøjtes på alle frugttræer og -buske til afdryp. Udbringes på tørre blade og i tørvejr – aldrig i direkte sollys. Kan anvendes både som bladgødning og traditionel gødning. Kan også vandes ned i jorden med en vandkande i forholdet 1:50.

Form:
Flydende gødning med duft af hvidløg.

Anvendelsesperiode:
Maj-september – 1 gang/uge i vækstsæsonen.


Lokation: X1
emar 60650
22 Varer

Du vil eventuelt også synes om

Alternativer