• Ny
GroGreen® Roseaktivator

GroGreen® Roseaktivator


GroGreen® Roseaktivator 3-1-2 er et organisk jordforbedrings- og gødningsmiddel med endo- og ektomykorrhizasvampe og gavnlige mikroorganismer. Produktet sikrer hurtig etablering og sund vækst af dine roser samt forebygger udtørring af jorden (nematodeproblemer).

Læs hele beskrivelsen

99,95 kr.
Inkl. moms

GroGreen® Roseaktivator 3-1-2 er et organisk jordforbedrings- og gødningsmiddel med endo- og ektomykorrhizasvampe og gavnlige mikroorganismer. Produktet sikrer hurtig etablering og sund vækst af dine roser samt forebygger udtørring af jorden (nematodeproblemer).

Mykorrhizasvampe lever i symbiose med rosenplanten hele dens liv og forsyner den med både vand og næringsstoffer, hvilket øger modstandsdygtigheden over for sygdomme og stress.

Produktet er en unik og bæredygtig blanding af organiske næringsstoffer, tang, en bred vifte af mykorrhizasvampe og forskellige arter af Bacillus og Azospirillum. Derudover indeholder produktet naturlige tangbaserede plantehormoner, som bidrager til at optimere mange fysiologiske processer, f.eks. dannelsen af stærke rødder. Alle ingredienser er godkendt til økologisk landbrug.

Denne rækker til 3 roser

emar 30618
100 Varer

Du vil eventuelt også synes om

Alternativer