Fiberdug 1,6x100 meter


God til vinterafdækning: Denne fiberdug er ideel til at beskytte dine planter mod de kolde vintermåneder. Den sikrer, at dine planter kan overvintre uden at blive udsat for de hårde frostgrader.

Perfekt til tidligt forår: Når foråret begynder, giver fiberdugen den nødvendige beskyttelse til nyspirede kartofler og frø. Den hjælper med at skabe et stabilt mikroklima, som fremmer spiring og vækst, samtidig med at den beskytter mod de sene forårsfrost.

Læs hele beskrivelsen

499,00 kr.
Inkl. moms

God til vinterafdækning: Denne fiberdug er ideel til at beskytte dine planter mod de kolde vintermåneder. Den sikrer, at dine planter kan overvintre uden at blive udsat for de hårde frostgrader.

Perfekt til tidligt forår: Når foråret begynder, giver fiberdugen den nødvendige beskyttelse til nyspirede kartofler og frø. Den hjælper med at skabe et stabilt mikroklima, som fremmer spiring og vækst, samtidig med at den beskytter mod de sene forårsfrost.

UV-stabiliseret og lysgennemgang: Fiberdugen er UV-stabiliseret og vejer 17 g/m². Dette sikrer, at den har en lang levetid og kan modstå solens stråler uden at blive nedbrudt. Samtidig har den en stor lysgennemgang, så dine planter får den nødvendige mængde lys til at vokse optimalt.

Meget rivefast: Dugens styrke gør den meget rivefast, hvilket betyder, at den kan modstå vind og vejr uden at gå i stykker. Dette gør den til en pålidelig løsning til at beskytte dine planter gennem hele sæsonen.

  • UV-stabiliseret
  • 17 g/m²
  • Stor lysgennemgang
  • Meget rivefast
Hart fiberdug 1,6x100m 17g

Du vil eventuelt også synes om

Alternativer