Peberrod - Armoracia rusticana
Peberrod eller Armoracia rusticana er kendt for sin meget kraftige smag, og kan bruges frisk eller fryses ned. Peberrod bruges ofte frisk på smørrebrød, hønsekød, eller i saucer. Planten blomstrer i juni og juli med hvide, duftende blomster. Pederrods planten bliver optil 80 cm i højden, når den placeres i fuld sol og plantes i almindelig havejord.
Roden kan bruges frisk og kan også fryses
Kraftig smag
Bruges ofte frisk på smørrebrød, til hønsekød, okse- og kalvekød
Hvide blomster
Blomstrer i juni-juli
Duftende
Planten bliver op til 80 cm. høj
Solrigt
Almindelig havejord
4-5 planter pr. m2
Lokation: A1
Bemærk venligst, at ikke alle krydderurter er på lager i butikken på Kridtvej.
For at sikre fyldig krydderurter, klippes nogle ned i sommerperioden.
Vores udvalg består af udendørs krydderurter, som visner ned fra efteråret til foråret.
Produktinformation
- Plantevalg
- Krydderurter
- Blomster farve
- Hvid
- Blomstringstidspunkt
- Maj - Juni
- Planten må blive op til
- cm 80- 100
- Sol
- Solrigt
- Jord
- Almindelig havejord
- Afskæring
- Velegnet til afskæring
- Duft
- Duftende
- Spiselige Bær og Urter
- Anvendelse Sep-Okt
Krydderurter - Bladfarve
- Grøn