Bihus med zinktag


Dette bihus er designet til at tiltrække og beskytte bierne, som spiller en uundværlig rolle i bestøvningen af træer, buske og blomster. Bihuset giver bierne et nemt og sikkert sted at yngle og finde ly. Mange vilde bier har i dag svært ved at finde egnede ynglesteder og derfor er dette bihus et perfekt valg til haver hvor man ønsker at støtte bi-diversiteten. Det vejrbestandige zinktag beskytter bihuset mod regn og sol, hvilket sikrer en langvarig brug og holdbarhed. Bambusrørene er omhyggeligt udvalgt i forskellige størrelser for at tiltrække en mangfoldighed af vilde bier, og de giver ideelle ynglesteder, der efterligner biers naturlige levesteder.


Læs hele beskrivelsen

99,95 kr.
Inkl. moms

Bihuset har et vejrbestandige zinktag der beskytter bihuset mod regn og sol, hvilket sikrer en langvarig brug og holdbarhed. Bihuset fyldt med bambusstykker i forskellige størrelser, hvilket giver en ideel yngleplads for en række vilde bier. Disse naturligt udseende bambusstykker efterligner de vilde biers ynglesteder og tiltrækker derfor en mangfoldighed af arter.

Funktioner: 

Biodiversitet:
Bihuset giver bier et ynglested og derved styrke biodiversiteten. 
Miljø venligt: Produceret af FSC mærket træ.
Nem opsætning: Bi huset kommet med en lykke i metal, hvilket gør opsætning let og hurtig. 

Placering: Vælg en solrig placering, gerne vendt mod syd, beskyttet mod blæst og regn. Varmen er vigtig for afkommet. Bør aldrig monteres i nærheden af beboelse, terrasser og lign.

Mål: 
Længde: 21cm.
Bredde: 15cm 
Dybde: 12cm. 
Bambusrør længde: 9cm. 

Der findes udover den alm. honningbi, mange andre arter af vilde bier. Bier er en vigtig del af naturen, og de hjælper med at bestøve træer, buske og blomster i din have. Mange vilde bier har i dag svært ved at finde egnede ynglesteder, dette bihus er det perfekte sted. Hunbien lægger æg i de hule bambus stykker, hvorefter hun fylder dem med en blanding af pollen og nektar, som bilarven lever af. Mange vilde bier forsegler deres rør med ler eller muldjord. Der bør derfor være ler, muld, sand og vand i nærheden. Vælg en solrig placering, gerne vendt mod syd, beskyttet mod blæst og regn. Varmen er vigtig for afkommet. Bør aldrig monteres i nærheden af beboelse, terrasser og lign.

GaL WA02
9 Varer

Du vil eventuelt også synes om

Alternativer