Russisk estragon frø - Buzzy
Russisk estragon er en robust og kuldetolerant krydderurt med en let bitter smag. Den bruges både frisk og tørret i klassiske retter som fisk, fjerkræ, supper og til syltning. I modsætning til fransk estragon sætter russisk estragon frø og er lettere at dyrke i køligere klimaer.
- Kan bruges både frisk og tørret.
- Har en let bitter og aromatisk smag.
- En klassiker i det franske køkken.
Russisk estragon er en robust og kuldetolerant krydderurt med en let bitter smag. Den bruges både frisk og tørret i klassiske retter som fisk, fjerkræ, supper og til syltning. I modsætning til fransk estragon sætter russisk estragon frø og er lettere at dyrke i køligere klimaer.
- Kan bruges både frisk og tørret.
- Har en let bitter og aromatisk smag.
- En klassiker i det franske køkken.
Vækstforhold:
- Forspiring indendørs: Marts til april.
- Såning direkte udendørs: April til juni.
- Høst: August til november.
Dyrkningstips:
- Start frøene indendørs i en såbakke og plant ud, når planterne er store nok, eller så direkte i haven.
- Estragon trives bedst i fuld sol og i en veldrænet jord.
- Den kan nå en højde på op til 125 cm og egner sig til både køkkenhaven og som prydplante.
Yderligere information:
- Botanisk navn: Artemisia dracunculus
- Indhold pr. pakke: Ca. 1.200 frø (0,2 gram).
Lokation: P70