Rabarber frø, Victoria
Høstes efter 2. år.
Modne rabarberstængler er glatte, ca. 25 cm lange og rød/grønne i farven.
Der høstes ved at stænglerne drejes op ad jorden (må ikke skæres).
Dejlig frisk smag, som ikke bør nydes rå, men tilberedt som kompot, marmelade eller i bagværk.
Ultimo juni slutter høstperioden, da planten resten af året har brug for hvile indtil næste forår.
Høstes efter 2. år.
Modne rabarberstængler er glatte, ca. 25 cm lange og rød/grønne i farven.
Der høstes ved at stænglerne drejes op ad jorden (må ikke skæres).
Dejlig frisk smag, som ikke bør nydes rå, men tilberedt som kompot, marmelade eller i bagværk.
Ultimo juni slutter høstperioden, da planten resten af året har brug for hvile indtil næste forår.
BEMÆRK: rabarberblade er giftige - kun stængler er spiselige efter tilberedning.
Trives solrigt i humusrig, porøs og sandet jord.
Vandes og gødes regelmæssigt.
Tåler dog ikke stående vand.
Dyrkning af rabarber kræver lidt tålmodighed - men de er værd at vente på.